Connect with us

Στον σημερινό καθοριστικό αγώνα της Τελικής Φάσης της Α1 Εφήβων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου, που θα έκρινε την πρώτη και δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Περιστερίου με σκορ 83-69 και στέφθηκε Πρωταθλητής Εφήβων για την φετινή αγωνιστική περίοδο!

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, έγινε η απονομή μεταλλίων και Κυπέλλου.

Τα ασημένια μετάλλια στους αθλητές του Περιστερίου απένειμε η Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Κοριτσιών ΕΣΚΑ Κατερίνα Θειακού- Σπίνου.

Τα χρυσά μετάλλια στους έφηβους του Παναθηναϊκού έδωσε ο Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Αγοριών και Πρωταθλημάτων Ανδρών- Γυναικών Νίκος Βαρελάς.

Η απονομή  του κυπέλλου στον  Παναθηναϊκό έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Περιστερίου για την δεύτερη θέση!

Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ( ο Παναθηναϊκός ως πρωταθλητής ΕΣΚΑ προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση, ενώ το Περιστέρι θα διεκδικήσει την συμμετοχή του μέσω των προκριματικών) και να κλείσουν την αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο!

Το φύλλο αγώνα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 83

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 69

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Καψιώχας, Παπαδημητρίου

Δεκάλεπτα: 25-18, 42-38, 62-50, 83-69

Παναθηναϊκός (Ρηγγας, Μπουντας): Τουλιάτος 6, Ζερβός 9, Αθανασόπουλος, Κουστενης 24, Βασιλαντωνάκης 9, Ξωξακος, Γεωργιάδης, Εζετζα, Αδαμόπουλος 2, Τουμαζάτος 3 (1), Σαμοντουροβ 21, Αβδάλας  9 (1)

Περιστέρι (Παπαμάρκος, Δελή): Μπέμπελος 5 (1), Παπαδάτος, Ντίπτσης 22 (4), Πολίτης, Μαραγκουδάκης 13, Πασχάλης 3 (1), Παγώνης, Κολοβός 2, Καμπερίδης 20, Παλληκαράς, Αλεξάκης 4, Σφακιανάκης