Connect with us

Τα Play Offs ανόδου από την Β’ στην Α’ κατηγορία Ανδρών ολοκληρώθηκαν χθες (18/05).

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ και ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ, με εκτός έδρας νίκες επί των ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ και ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ αντίστοιχα, έκαναν το 3-1 στους μεταξύ τους αγώνες και πέτυχαν στην άνοδο στην Α’ κατηγορία!

Η Κιβωτός του Κόσμου, συμμετέχοντας στον 1ο όμιλο της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος, κατέλαβε την δεύτερη θέση του ομίλου. Στην Α’ Φάση των Play Offs αναμετήθηκε με τον Τυφώνα, κερδίζοντας τον με 3-2 και προκρίθηκε στην Β’ Φάση, διεκδικώντας την άνοδο μαζί με την Τούφα.

Το Οίον Αγ. Στεφάνου κατέλαβε επίσης την δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Στην Α’ Φάση των Play Offs έκανε το 3-1 με τον Προμηθέα Χαλανδρίου και πέρασε στην Β’ Φάση, όπου αναμετρήθηκε με τα Γλυκά Νερά.

Κιβωτός και Οίον θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την 3η και 4η θέση κατάταξης, όπως και η Τούφα με τα Γλυκά Νέρα για την 5η-6η θέση.

Συγχαρητήρια στις ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων της Κιβωτού του Κόσμου και του Οιον Αγ. Στεφάνου για την προσπάθεια και την άνοδο!

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΚ

ΑΓΣ ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ