ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΟΚ- Τουρνουά 3×3 Ραφήνα 26-28/08

Η ανακοίνωσητης Ε.Ο.Κ:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με το τουρνουά 3×3 που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Τουρνουά 3×3 EOK 2022 (3x3GR National Tour) στην πόλη της Ραφήνας στις 26-28 Αυγούστου.

Πρόκειται για τον 18ο σταθμό της σειράς Πανελλήνιο Τουρνουά 3×3 ΕΟΚ 2022 (3x3GR National Tour), ο οποίος θα μεταφέρει όλη τη δράση και τον παλμό του 3×3 στο λιμάνι της Ραφήνας. Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας, αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για ομάδες από την Αττική αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο 3×3, και να συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό και σύγχρονο αθλητικό γεγονός που συνδυάζει την ένταση του 3×3 με τη ζωντάνια της πόλης.

Σημειώνεται ότι το 3x3GR National Tour πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και διοργανωτές. Κάθε επιμέρους τουρνουά της σειράς περιλαμβάνει μια σειρά από αγωνιστικές κατηγορίες, μόνο όμως οι παρακάτω συμμετέχουν στη διαδικασία πανελλήνιας κατάταξης και πρόκρισης σε Τελική Φάση:

MEN +18

WOMEN +18

MEN U18

WOMEN U18

Η νικήτρια ομάδα σε κάθε μια από τις παραπάνω τέσσερις (4) κατηγορίες σε κάθε σταθμό του 3x3GR National Tour 2022 προκρίνεται στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα του 3x3GR National Tour για κάθε μια από τις κατηγορίες αυτές. Επιπλέον, η νικήτρια ομάδα της Τελικής Φάσης στην κατηγορία MEN +18, θα κερδίσει ως έπαθλο την πρόκριση της στο WORLD TOUR PARIS 2022. Οι διοργανώσεις «FIBA World Tour» είναι οι σημαντικότερες που διοργανώνει η FIBA για το 3×3 σε παγκόσμιο επίπεδο και σε αυτές δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες που συμμετέχουν να διεκδικήσουν σπουδαία χρηματικά έπαθλα.

 

Popular Posts

Exit mobile version