Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Διαδικτυακής Μετάδοσης (live streaming) Αγώνων και Εκδηλώσεων της Ε.Σ.Κ.Α.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικής, Πρωτοπαπαδάκη 42 και Ύδρας 4, τ.κ.: 11147, τηλ. 2102932220 προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο ή εταιρία που διαθέτει τα ανάλογα μέσα και τεχνογνωσία και ενδιαφέρεται να αναλάβει την απευθείας διαδικτυακή μετάδοση των αγώνων (live streaming) των Πρωταθλημάτων, Τουρνουά & Κυπέλλων καθώς των πάσης φύσεως εκδηλώσεων της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση και κάλυψη αφορά τους αγώνες (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):

• Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών
  • Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών
  • Τελικούς Κυπέλου (Final Four) Γυναικών & Ανδρών
  • Πρωταθλήματα & Τελικούς Πρωταθλημάτων Νεανίδων, Εφήβων, Κορασίδων και Παίδων
  • Τελικούς Τουρνουά (Final Four) Νέων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστείλουν επιστολή με την προσφορά τους μέσω e-mail στη διεύθυνση info@eska.gr μέχρι την Δευτέρα 31/10/2022.

Στην επιστολή θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά, τα μέσα και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που θα είναι διαθέσιμα για την κάλυψη των αγώνων και των εκδηλώσεων καθώς και οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Για τις λεπτομέρειες, τον τρόπο και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΣΚΑ στο τηλέφωνο: 210 2932220.