Connect with us

Το Σαββατοκύριακο 07-08/05/2022 πραγματοποιήθηκε στο ΚΛ. Γυμναστήριο ΠΑΠΑΓΟΥ το Final Four του Τουρνουά Παμπαίδων Β’ 2021-2022.

Το Σάββατο 07/05 διεξήχθησαν οι δύο ημιτελικοί.
Στον 1ο ημιτελικό ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ- ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, το Περιστέρι επικράτησε με σκορ 31-43 και προκρίθηκε στον μεγάλο Τελικό, ενώ στον 2ο ημιτελικό ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ, ο Πανερυθραϊκός κερδίζοντας με σκορ 56-52 έγινε η δεύτερη ομάδα του τελικού.

Την Κυριακή 08/05 πραγματοποιήθηκαν  ο μικρός τελικός για την 3η και 4η θέση στο Τουρνουά και ο Τελικός που έκρινε τον Πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή.
Στον μικρό τελικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ο Παναθηναϊκός με 53-34 κατέλαβε την 3η θέση, με την Ολυμπιάδα Παπάγου να τερματίζει 4η στο Τουρνουά.

Στον Τελικό του Τουρνουά ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ- ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, το Περιστέρι επικράτησε με σκορ 27-66 και στέφθηκε Πρωταθλητής!

 

Η απονομή του Κυπέλλου στους Πρωταθλητές Παμπαίδες του Περιστερίου έγινε από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α  κ. Γιάννη Αλεξόπουλο.
Τα χρυσά μετάλλια απονεμήθηκαν στους Πρωταθλητές από τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Φώτη Τσώνη.

Τα ασημένια μετάλλια στους δευτεραθλητές του Πανερυθραϊκού απονεμήθηκαν από την Β’ Αντιπρόεδρο κ. Παρασκευή Βάσσου.

Τα χάλκινα μετάλλια στον Παναθηναϊκό απονεμήθηκαν από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Αγοριών κ. Νίκο Βαρελά και από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Τα μετάλλια για την 4η θέση στην ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου απονεμήθηκαν από την Ταμία της Ένωσης κ. Ελισσάβετ Χατζηαγγελή- Φάσουρα και από το μέλος του Δ.Σ κ. Θοδωρή Λιβάνιο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου και στις υπόλοιπες ομάδες για την συμμετοχή τους!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων, για την προσπάθεια τους από την αρχή του Τουρνουά και για την εμφάνιση τους στο Final Four!