Connect with us

Το All Star Mίνι Κοριτσιών, η διοργάνωση που είχε καθιερωθεί από την σεζόν 2017-2018 μετά την λήξη του ομώνυμου Τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια την Κυριακή 23 Απριλίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγ. Θωμά στο Μαρούσι!

Στη διοργάνωση ALL STAR GAME MVP ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ συμμετέχουν αθλήτριες που επιλέχθηκαν με την διαδικασία της ψηφοφορίας MVP παικτριών από τους προπονητές των ομάδων, των συγκεκριμένων ηλικιών στους αγώνες και κατά τη διάρκεια του Τουρνουά τους. Συνολικά θα λάβουν μέρος 84 αθλήτριες.

ALL STAR GAME MVP ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Κυριακή 23 Απριλίου 2023  /  Κλειστό Γήπεδο Αγ. Θωμά

Σημαντικές οδηγίες για τις συμμετέχουσες αθλήτριες:

  • Θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα προσέλευσης που αναγράφεται στο πρόγραμμα σύμφωνα με την ALL STAR ΤΕΑΜ που συμμετέχουν.
  • Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά, φωτοτυπία της Κάρτας Υγείας Αθλητή/τριας (εμπρός όψη) και του αθλητικού τους δελτίου και να την παραδώσουν στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.
  • Θα πρέπει να φορούν σορτσάκια χρώματος σκούρου μπλε ή μαύρου (οι φανέλες θα δοθούν στις αθλήτριες πριν τον αγώνα τους).
  • Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, θα πρέπει να φέρουν υπογεγραμμένη την Φόρμα Συναίνεσης Γονέα/Κηδεμόνα: Φόρμα-Συναίνεσης-Γονέα-Κηδεμόνα.pdf
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρουσία όλων των αθλητριών είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση αδυναμίας τους, λόγω τραυματισμού ή ασθένειας ή άλλου ιδιαίτερα σημαντικού λόγου, θα πρέπει να το δηλώσουν έως τρείς (3) ημέρες πριν τον αγώνα τους.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Κοριτσιών  Κατερίνα Θειακού- Σπίνου (τηλέφωνο επικοινωνίας 6949556451,   ώρες επικοινωνίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-14.00).
  • Το All Star θα πραγματοποιηθεί παρουσία γονέων και κηδεμόνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι ομάδες που συμμετέχουν οι αθλήτριες:

Κυριακή 23/04/23
Γήπεδο Αγ.Θωμά (Ανδρομέδας & Διονύσου, Μαρούσι).

1ος αγώνας:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ- ΕΡΑΤΩ στις 10.30 (ώρα προσέλευσης 09.45)

2ος αγώνας:
ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΡΤΕΜΙΣ στις 11.30 (ώρα προσέλευσης 10.45)

3ος αγώνας:
ΑΘΗΝΑ- ΗΡΑ στις 12.30 (ώρα προσέλευσης 11.45)