Connect with us

Την Κυριακή 23-04 στο γεμάτο από κόσμο γήπεδο του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε το All Star του Τουρνουά Μίνι Κοριτσιών U13.

Οι αθλήτριες των ομάδων συμμετείχαν στο Τουρνουά και κατά τη διάρκεια του ψηφίστηκαν ως MVP των αγώνων, χωρίστηκαν σε 6 ομάδες και συμμετείχαν σε 3 αγώνες, υπό τις τεχνικές οδηγίες των προπονητών Άννας- Μαρίας Γκούμα και Γιώργου Κατσαρέλια, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους.

 

 

Την διοργάνωση παρακολούθησε πλήθος θεατών, εκ των οποίων άνθρωποι με ισχυρή παρουσία στο άθλημα του μπάσκετ: ο Γιώργος Τσεμπέρης (ομοσπονδιακός προπονητής κλιμακίου κοριτσιών), Θοδωρής Σιαρρές (ομοσπονδιακός προπονητής κλιμακίου αγοριών νότου), Κατερίνα Σωτηρίου (αρχηγός Εθνικής Ομάδας Γυναικών και αθλήτρια του Παναθηναϊκού), Πηνελόπη Παυλοπούλου (αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού), Διέλλα Ιωάννα (αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας και του Ολυμπιακού) και Μαίρη Ρετζεμπέρη (αθλήτρια του Αθηναϊκού).

Η Κατερίνα Σωτηρίου πριν την έναρξη των αγώνων θέλησε να πει λίγα λόγια προς τους παρευρισκόμενους. Ευχήθηκε αρχικά χρόνια πολλά σε όλους. Συνέχισε με συγχαρητήρια προς διοργανωτές ,προπονητές αλλά κυρίως προς στις μικρές αθλήτριες, προτρέποντας τες να παραμείνουν στο αγαπημένο μας άθλημα το οποίο την έχει γεμίσει συναισθήματα και μοναδικές φιλίες, εμπειρίες ζωής τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Υπενθύμισε την δική της πορεία από την τοπική ομάδα του Ζωγράφου ως την εθνική ομάδα γυναικών μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος και την πέρασμα της από την ένωση της ΕΣΚΑ. Συμβούλεψε τους γονείς να συνεχίζουν να στηρίζουν τις μικρές αθλήτριες όντας κοντά τους ως ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα «μακριά» χωρίς να τις πιέζουν με αυτοσκοπό την επιτυχία αλλά την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, ο οποίος με την σειρά του εκτός της εκτόνωσης ,αποφόρτισης από το τεράστιο άγχος της καθημερινότητας δημιουργεί όμορφες στιγμές και μοναδικά συναισθήματα.

Εκτός από τις υπεύθυνες της διοργάνωσης Κατερίνα Θειακού- Σπίνου (Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Κοριτσιών) και Ελισσάβετ Χατζηαγγελή- Φάσουρα (Ταμίας Δ.Σ ΕΣΚΑ), τους αγώνες All Star παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Αλεξόπουλος, η Β’ Αντιπρόεδρος Παρασκευή Βάσσου και ο Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.

Συγχαρητήρια στις νεαρές αθλήτριες που αποτελούν το μέλλον του μπάσκετ γυναικών, για την συμμετοχή τους στο All Star! Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια τους και ελπίζουμε του χρόνου η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί με την ίδια επιτυχία!