ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση από τη Μικτή Κορασίδων

Η Μικτή Κορασίδων της ΕΣΚΑ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε φιλικό κόντρα στη Μικτή Κορασίδων της ΕΚΑΣΘ και νίκησε με 64-37.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (30/12) στην Καλαμαριά και  πλήθος κόσμος έδωσε το «παρών» σε αυτό το πολύ όμορφο παιχνίδι. Οι δύο Ενώσεις έκαναν εξαιρετική προσπάθεια και το αποτέλεσμα  ήταν εντυπωσιακό μιας και άπαντες ευχαριστήθηκαν το ματς και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.

Οι δύο Ενώσεις που έχουν βάλει τον εθελοντισμό ως βασικό στοιχείο, μιας και οι προπονητές των ομάδων δουλεύουν χωρίς να αμείβονται, έδωσαν φιλικό με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των κοριτσιών.

Η ομάδα της Γεωργίας Αγγέλη και της Μαρίας Κότσιφα νίκησε με 64-37 και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η Μικτή Κορασίδων της ΕΣΚΑ θα συνεχίσει να δίνει τέτοιου είδους φιλικά και με άλλες Ενώσεις ώστε τα κορίτσια να αποκτούν όλο και περισσότερες παραστάσεις.

Δεκάλεπτα:  9-16, 20-26, 27-46, 37-64
Διαιτητές
: Αγραφιώτης-Τσαναχτσίδης
ΕΚΑΣΘ (Μασλαρινός): Χριστοδούλου, Κατσίκη 3, Αλεξίου 1, Παπαδοπούλου 2, Λαγκαδιώτη 2, Σιφναίου, Πρασίνου, Γιαννούσιου 5, Θωμόγλου 5, Σαββοπούλου 1, Ράτσα 6, Παπαρδέλα 3(1), Γεροστεργίου 8, Κατσαμούρη.
ΕΣΚΑ (Αγγελή Γεωργία-Κότσιφα Μαρία): Κατσάρα 6, Βιντζηλαίου Α. 15(1), Φάρου 2, Μαρίνη 2, Πεντίκη 5, Καζαντζίογλου, Λυκούδη 18, Βιντζηλαίου Στ. 2, Μπέτκα 4, Φάσούρα, Κοντογεώργου 9, Κότσιρα.

Click to comment

Popular Posts

Exit mobile version