Connect with us

Ο τίτλος του υπερπρωταθλητή της Β’ κατηγορίας Ανδρών κρίθηκε χθες (04/05) στο Κλειστό Βριλησσίων.

Βριλησσιακός και Άγιος Νικόλαος Παλλήνης, οι δύο ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση  στους δύο ομίλους της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος (και ανέβηκαν απευθείας στην Α’ Ανδρών), αναμετρήθηκαν σε έναν και μοναδικό αγώνα – γιορτή και για τις δύο ομάδες.

Το γήπεδο Βριλησσίων γέμισε από αθλητές των ακαδημιών των δύο σωματείων,  που δεν παρακολούθησαν απλά τον αγώνα, καθώς πριν την προθέρμανση των ομάδων, πραγματοποιήθηκε 30λεπτος αγώνας επίδειξης από τμήματα ακαδημιών των δύο συλλόγων. Στο ημίχρονο επίσης έγινε  διαγωνισμός τριπόντων για τους νεαρούς αθλητές.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Αγ. Νικόλαος επικράτησε του Βριλησσιακού με 75-76 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Το κύπελλο δόθηκε από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών Νίκο Βαρελά.

Συγχαρητήρια στον Αγ. Νικόλαο Παλλήνης για την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα της Β’ Ανδρών, στον Βριλησσιακό για την δεύτερη θέση και στις δύο ομάδες για την από κοινού πρωτοβουλία για την όμορφη διοργάνωση!

 

 

Το φύλλο αγώνα:

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 75
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 76

Διαιτητές: Σκαλτσής, Παπαγεωργίου

Δεκάλεπτα: 20-20, 40-41, 64-61, 75-76

Βριλησσιακός (Μακρυδάκης, Μπακλέσης): Πανταζής 7 (1), Καραμποϊκης, Σπαρτάλης, Καλογερόπουλος 9 (2), Κωνσταντινίδης 9 (1), Κυράκης 17 (2), Ρεπούσκος, Σεγγούνας 3 (1), Νικόλλι 7, Τζέμης 8, Σιλιτζίρης 15 (1)

Αγ. Νικόλαος (Πλαγιαννάκος, Γκίκας): Πολύδωρος, Καραχάλιος 2, Λέσι 3 (1), Τσαφάρας 9, Ζερβός 14, Γιαλούρης 12 (4), Ζαβιτσάνος 19, Μαγαλιός 13 (3), Γωγούλης 2, Κόλλιας 2, Πάνου