ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γκολεμάς (Αργοναύτης): «Επενδύουμε δυναμικά στις ακαδημίες»

Published on

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ ο Μιχάλης Γκολεμάς, πρόεδρος στον Αργοναύτη, αλλά με χρόνια θητείας στα γήπεδα ως κόουτς, ανέλυσε τα δεδομένα για την ομάδα της Ραφήνας.

«Αν και η περσινή χρονιά για το αντρικό μας τμήμα δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε, καθώς μετά από συνεχή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες με πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια, επιστρέψαμε στην Α’ ΕΣΚΑ. Το τμήμα του παιδικού και του εφηβικού πρωταγωνίστησαν στην Α2 κατηγορία και μας κάνει να συνεχίζουμε να επενδύουμε ακόμα πιο δυναμικά στις ακαδημίες μας».

«Οι ακαδημίες μας όπως κάθε χρόνο είναι γεμάτες ζωντάνια και είμαστε περήφανοι που η Ραφήνα συνεχίζει να παίζει μπάσκετ άλλα και από άλλες περιοχές προτιμούν το σωματείο μας για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ άλλα και τις αξίες που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός».

«Φέτος το ανδρικό μας τμήμα είναι ξανά στην κατηγορία της Α’ ΕΣΚΑ. Έχουμε δημιουργήσει ένα ρόστερ βασισμένο σε παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου άλλα και πολλούς νέους ταλαντούχους από τις γειτονικές περιοχές που σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αγάπη μας για τον Αργοναύτη, πιστεύουμε ότι θα αποδώσουν όμορφο μπάσκετ με πολύ πάθος».

«Στόχος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι η ομάδα μας να αποτελεί πόλο έλξης για τον κόσμο της Ραφήνας και όχι μόνο. Τις Δευτέρες θέλουμε στο κλειστό της Ραφήνας να γίνεται κάθε φορά μία γιορτή με διάφορα happenings και πολλά χαμόγελα».

Click to comment

Popular Posts

Exit mobile version