ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ. Καπέλλας (Α.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΥ): «Η ομάδα της γειτονιάς μας»

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ, ο αντιπρόεδρος του ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, Διονύσης Καπέλλας, μίλησε για το ιστορικό αθηναϊκό σωματείο, με έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν και το στίγμα για τη νέα περίοδο του κιτρινομπλέ συλλόγου.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Περισσού είναι ένας από τους παραδοσιακούς συλλόγους μπάσκετ στην περιοχή μας. Με μια ιστορία που εκτείνεται για δεκαετίες, ο σύλλογός μας έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο στην ανάπτυξη του αθλήματος και την προαγωγή της αθλητικής κουλτούρας στην τοπική κοινότητα. Ο Α.Ο. Περισσού κλείνει 35 χρόνια ιστορίας και παρά τις αντιξοότητες συνεχίζει να παλεύει για τους αθλητές και τις αθλήτριες της γειτονιάς μας».

Αναπτυξιακό

Μίνι: «Το τμήμα μίνι αποτελεί την αρχή του μπασκετικού ταξιδιού για τους μικρούς αθλητές μας. Με καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, παρέχουμε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον για την εκμάθηση του παιχνιδιού»

Παμπαιδικό: «Το τμήμα παμπαιδικού συνεχίζει την ανάπτυξη των νέων αθλητών μας, εστιάζοντας στην ενίσχυση των βασικών μπασκετικών δεξιοτήτων και την δημιουργία ενός θετικού αθλητικού πνεύματος».

Παιδικό: «Στο τμήμα του παιδικού, οι νεαροί αθλητές έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν την τεχνική τους και να εμβαθύνουν στην κατανόηση των τακτικών του παιχνιδιού, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κωνσταντίνου Κοντού».

Εφηβικό: «Το τμήμα εφηβικού αποτελεί το βήμα προς την ανάδειξη νέων ταλέντων και την προετοιμασία τους για τον ανταγωνιστικό κόσμο του μπάσκετ».

Ανδρικό

«Η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Περισσού έχει επιτύχει μεγάλα πράγματα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Τάσου Καβράκη. Η εξασφάλιση της ανόδου μέσω των playoff για τη Γ’ ΕΣΚΑ είναι μια σπουδαία επίτευξη που αντανακλά την σκληρή δουλειά και τον αφοσιωμένο χαρακτήρα τους. Σίγουρα αυτή η επιτυχία θα ενθαρρύνει και θα ενεργοποιήσει τους φίλους του μπάσκετ στην περιοχή μας».

Γυναικείο τμήμα

«Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για τον Αθλητικό Όμιλο Περισσού και για το γυναικείο του τμήμα! Η προαγωγή της ομάδας στη Β’ ΕΣΚΑ ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα που δείχνει την αφοσίωση και το ταλέντο των αθλητριών μας. Με την στήριξη και την αφοσίωση όλων, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το γυναικείο μπάσκετ στην περιοχή μας και να εμπνέουμε νέες γενιές αθλητριών. Συγχαρητήρια ξανά για αυτή την εξαιρετική επίδοση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προηγούμενο προπονητή μας, κ. Τασάκο Νίκο, για το κατόρθωμα αυτό. Η συμβολή του ήταν καθοριστική για την επιτυχία της ομάδας μας. Με την έναρξη της νέας χρονιάς, καλοσωρίζουμε τον νέο προπονητή της ομάδας μας, κ. Ανδριόπουλο Αντώνη. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει το όραμα και το έργο της ομάδας μας με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση. Συνεχίζουμε δυναμικά για ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

Το μήνυμα

«Εμείς καλούμε τους νέους αθλητές να έρθουν, να γίνουν μέρος της οικογένειας του Α.Ο. Περισσού, να γνωρίσουν το άθλημα όπως το οραματιζόμαστε και να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για το μπάσκετ! Ανακαλύψτε τον αθλητισμό και την ομαδικότητα στην καρδιά της πόλης μας και απολαύστε τον μήνα Ιούνιο εντελώς δωρεάν τα καλοκαιρινά μας try out. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Α.Ο. Περισσός – Μαζί δυνατοί».

Click to comment

Popular Posts

Exit mobile version