Connect with us

Με τοποθετήσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΑΟΝ Παλατιανής, Ζαχαρίας Πλατάνας, αναφέρθηκε στην ομάδα των δυτικών προαστίων και στο σκεπτικό όσον αφορά τον προγραμματισμό και τους στόχους… Να σημειώσουμε πως από την Παλατιανή αναδείχθηκαν σημαντικοί άσοι των παρκέ, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη του Γιάννη Καλαμπόκη.

Οι δηλώσεις του Ζαχαρία Πλατάνα:

«Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1986. Κατά την διάρκεια της ιστορίας του το ανδρικό αγωνίστηκε μέχρι την Α’ ΕΣΚΑ και το γυναικείο μέχρι την Β’ ΕΣΚΑ. Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας μας αγωνίζονται κάθε χρόνο στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ με αξιοπρεπείς παρουσίες.

Φέτος, το ανδρικό μας τμήμα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ με στόχο εξαρχής να μπορέσει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα στο παρκέ και ταυτόχρονα να αναδείξει κάποια παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία μας. Αυτό είναι κυρίαρχο μέλημά μας. Ο συνδυασμός άρτιας εικόνας στο αγωνιστικό κομμάτι με ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών είναι ο ιδανικός».

«Το βάρος της διοίκησης δίνεται στην ανάπτυξη των τμημάτων της Ακαδημίας μας και ως προς αυτό κινούμαστε. Παραπάνω από 200 παιδιά του δήμου μας (‘Iλιον) μαθαίνουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος στα τμήματα υποδομών μας και η καθημερινή δουλειά συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Κυρίως τα παιδιά ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας μας που χαρακτηρίζεται από τους εξής στόχους: Πρώτα να γίνουν σωστοί άνθρωποι μέσα από τον ευγενή ανταγωνισμό και συναγωνισμό, μετά καλοί αθλητές και τέλος ολοκληρωμένοι μπασκετμπολίστες! Γι’ αυτό τον λόγο αυτό που χαρακτηρίζει τον ΑΟΝ Παλατιανής είναι το μόττο: Μία Ομάδα, Μία Οικογένεια. Πορευόμαστε πάνω σε συγκεκριμένες αξίες και αρχές, με ξεκάθαρο πλάνο και σκεπτικο, χωρίς να παρεκκλίνουμε της πορείας μας πάνω σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει και έχουμε ως στόχο και όραμα για το σωματείο και τους αθλητές του».