Connect with us

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Πεύκης, στην επεισοδιακή νίκη (74-67) επί του Ιωνικού ΝΦ, για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών και στα στοιχεία που θέλει να έχει η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Σγούρος…

 

-H πρώτη σας παρουσία στον πάγκο της Πεύκης συνοδεύτηκε από αποβολές, αλλά και σημαντική νίκη.

«Είναι οπωσδήποτε, μια μεγάλη νίκη για την ομάδα. Τις ημέρες που είμαι εγώ εδώ, προσπαθήσαμε να τονώσουμε λίγο την ψυχολογία των παικτών. Να κάνουμε τα παιδιά να πιστέψουν ότι, πέρα από το μπάσκετ, το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, γιατί μιλάμε για ποιοτικό σύνολο, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να καταθέσουν στο γήπεδο, όπως: Αγωνιστικότητα, μαχητικότητα, ψυχή, δύναμη, πάθος, ενέργεια. Κάποια στιγμή, αυτό -συνολικά- το αποτέλεσμα θα έβγαινε μέσα στο παιχνίδι. Και συνέβη».

Και πρόσθεσε: «Νιώθουμε και κάπως αδικημένοι από την διαιτησία. Την στιγμή που το ματς έχει γυρίσει, είναι στους 4 πόντους, δεχτήκαμε ντισκαλιφιέ, τεχνικές ποινές. Επειτα θεωρώ, τα παιδιά το πήραν και λίγο προσωπικά και φτάσαμε στη νίκη, η οποία είναι αναμφίβολα, μεγάλη».

SAM_0780

-Μπορεί η Πεύκη να μπει πια δυναμικά στην διεκδίκηση της ανόδου;

«Το πιστεύω 100%. Γι’ αυτό και είμαι στην ομάδα. Το κίνητρο που μού προσφέρει αυτή η ομάδα, με το συγκεκριμένο ρόστερ, την οργάνωση, την διοίκηση, σίγουρα, αποτελούν όλα μαζί μία τεράστια ευκαιρία, ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στην Πεύκη».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply