Connect with us

Mέσω δηλώσεών του, ο 30χρονος γκαρντ της Πεύκης, Ηλίας Εμίρης, εξήγησε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, από εδώ και πέρα, στην Α’ ΕΣΚΑ…

 

-Το ματς με τον Ιωνικό, είναι ένα από τα παιχνίδια που θα θυμάσαι έντονα;

«Ελπίζω να είναι ένα από τα παιχνίδια που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα για μας. Αυτή η ομάδα, που έχει τόσο καλούς παίκτες, αντικειμενικά, ως ονόματα αν μη τι άλλο, να δείξει μέσα στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει. Γιατί έχει αρχίσει κι ενοχλεί, να ακούμε όλο για τα ονόματα των παικτών της Πεύκης μόνο και τίποτα άλλο».

Στην συνέχεια, τόνισε: «Τα όποια ονόματα, ο καθένας μας τα έχτισε στην πορεία, τώρα πρέπει να εμφανίσουμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και απλώς να περάσουμε καλά στην συνέχεια, να απολαύσουμε, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

TIN6773

-Μετά την ένταση που υπήρξε  στον αγώνα, φάνηκε να απολαμβάνετε το παιχνίδι περισσότερο, ως ομάδα.

«Εμείς, από την αρχή θέλαμε να μπούμε αποφασιστικά στο ματς. Αναμέναμε με αγωνία ένα καλύτερο ξεκίνημα, γιατί είχε γίνει καλή δουλειά μέχρι τώρα και απλά δεν μας είχε βγει στους αγώνες. Θέλαμε να… ξεμπουκώσουμε, ας το πούμε έτσι. Μόλις είδαμε να μπαίνει κι η άλλη ομάδα δυνατά, να βάζει κάποια σουτ, αυτό μάς δυσκόλεψε, προς στιγμήν μάς πήρε από κάτω. Αλλά νομίζω, ότι η πίστη για τη νίκη υπήρχε από το ξεκίνημα».

Οσο για το τι ζήτησε ο προπονητής: «Και ο κόουτς Σγούρος, που ήρθε πρόσφατα, αυτό μάς ζήτησε. Να μην μας νοιάζει, μην τρελαθούμε, για το τι θα γίνει στην επίθεση και να προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο στην άμυνα. Αυτό έγινε και βγήκε στην πράξη».

TIN6625

-Από εδώ και πέρα, η Πεύκη θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι αποτελεί ομάδα με υψηλές βλέψεις;

«Θέλω κι εγώ αυτό ακριβώς να πιστεύω, πραγματικά. Η ομάδα -αντικειμενικά- έχει έναν σκοπό και πάντα τους στόχους τούς θέτουμε, για να τους κατακτούμε. Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες. Ελπίζω να δείξουμε, πλέον, ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να ανέβει κατηγορία. Γιατί είπαμε, στα ονόματα καλά, αλλά να παρουσιάσουμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε. Εχουμε παιδιά όπως ο Γαπκιάδης, ο Τσιουμπρής, ο Κορωνίδης, για παράδειγμα, αλλά και άλλους παίκτες με πολύ μέλλον, από πλευράς τους, όπως ο Κουκάκης, ο Παπαδημητρίου, ο Κεχρής και είναι η ευκαιρία τους εδώ να δείξουν πράγματα, μέσω μίας ομάδας που είναι φτιαγμένη για άνοδο».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply