Connect with us

Υστερα από την εκτός έδρας νίκη επί της Παλατιανής, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών, ο προπονητής του Κουκακίου, Δημήτρης Μπουζούλας, με δηλώσεις του, εστίασε στο γεγονός πως η ομάδα του είναι μία «δεμένη παρέα» κι αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ…

 

-Ως πού μπορεί να φτάσει το Κουκάκι;

«Οπου βγει, βασικά, είναι για μας. Γιατί έχουμε και το παράδειγμα από πέρσι, με την Αναγέννηση Πετραλώνων, που τερμάτισε 7η κι εντούτοις έπεσαν οκτώ ομάδες. Οπότε, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι. Ποια θέση σε σώζει και ποια σε στέλνει στα πλέι οφ. Κάθε ματς ξεχωριστά, προσπαθούμε να κερδίζουμε τις αντίπαλες ομάδες και στο τέλος θα γίνει το ταμείο, η πρόσθεση».

 

12294902_987271774662223_7331482200112024280_n

 

-Περιμένατε κι εσείς οι ίδιοι την τόσο καλή πορεία ως τώρα;

«Πάνω από όλα, ευχαριστούμε για την δουλειά που γίνεται από μεριάς ΕΣΚΑ. Ευχαριστούμε και για τα καλά λόγια για εμάς, για το ελκυστικό όπως αναφέρετε, μπάσκετ. Εμείς είμαστε μία δεμένη παρέα. Τρίτη χρονιά με μένα ως προπονητή, που προέρχομαι βέβαια, από την θητεία μου ως παίκτης της ομάδας. Ο κορμός είναι ο ίδιος, οπότε είναι πιο εύκολο για μας, θεωρώ, να καλυτερεύουμε το παιχνίδι μας. Από κει και πέρα, ενδεχομένως, να μην το περιμέναμε, αυτό το ξεκίνημα, όμως το πρόγραμμα διαμορφώνεται μέσα στη χρονιά, ανεξάρτητα τι μπορεί να λέμε για στόχους κλπ από το καλοκαίρι».

 

-Ενα σχόλιο για τον Στέφανο Τριαντάφυλλο, που είναι διαρκώς κοντά σας;

«Ολα αυτά τα χρόνια έχει βάλει… τα μπετά στο οικοδόμημα αυτό. Τον ευχαριστούμε, εννοείται, συνεχίζει και είναι μέλος της παρέας μας».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply