Connect with us

Κατά τα λεγόμενα του 23χρονου γκαρντ, Κώστα Τσέλιου, «στο Κουκάκι λειτουργεί η χημεία μιας επιτυχημένης παρέας, θέλουμε να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο». Αναλυτικά, όσα τόνισε ο ίδιος:

 

-Ποιο είναι το μυστικό της ομάδας σας;

«Θα έλεγα είναι η μαχητικότητα. Στοιχείο βέβαια, που προκύπτει μέσα στο γήπεδο από μία μπασκετική παρέα, γιατί αυτό είμαστε. Εγώ είμαι ήδη στον τέταρτό μου χρόνο εδώ. Παρά τις φωνές, την ένταση, πολλές φορές, ανάλογα τα ματς, η επιτυχημένη χημεία μίας παρέας είναι το πλέον σημαντικό για ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό φαίνεται πώς λειτουργεί. Προχωράμε σαν μια γροθιά και στις νίκες, αλλά και στις ήττες».

 

-Τι μπορεί να πετύχει το Κουκάκι;

«Στόχος μας, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ήταν καθαρά η παραμονή. Το πιστεύαμε όλοι αυτό. Οσο περνάει ωστόσο ο καιρός, διαπιστώνουμε ότι ίσως είμαστε ή μπορούμε για το κάτι παραπάνω, αλλά δεν λέω αποκλειστικά την άνοδο κλπ, απλά θέλουμε να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο μέσα».

12294796_987271721328895_666534485551294654_n

 

-Για εσένα, τι θα ήθελες προσωπικά, όσον αφορά την καριέρα σου;

«Δεν έχω κάποιες προσωπικές αξιώσεις. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ, να το ευχαριστιέμαι να μην… χαλιέμαι. Οπως ξέρετε, στο Κουκάκι δεν υπάρχουν τα λεφτά, οπότε δεν είναι αυτός ένας παράγοντας που θα μπορούσε να με αποτρέψει και να σκεφτώ να αποχωρήσω, γιατί η ομάδα μας είναι μια παρέα. Με καθετί που ασχολείσαι, θέλεις να εξελιχθείς. Κι εγώ θέλω να βελτιώνομαι, δεν σκέφτομαι σε ποια κατηγορία πχ θα ήθελα να είμαι, δεν έχω συγκεκριμένη αξίωση για Γ’, Β’ Εθνική πχ κλπ, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο κι ό,τι έρθει, ευπρόσδεκτο θα είναι».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply