Connect with us

O Αρης Χολαργού κέρδισε την άνοδό του από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών, πανηγυρικά, με τα στιγμιότυπα που ακολούθησαν (μετά το ματς με τον Εύνικο), στην διάρκεια , ειδικότερα, των απονομών, να αποδεικνύουν πόσο σημαντική ήταν η επιτυχία για την ομάδα, σύμφωνα και με τις τοποθετήσεις…

Σπύρος Γεωργουδάκης (κόουτς Αρη Χολαργού): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, που με άντεξαν όλο τον χρόνο και φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Περάσαμε δυσκολίες με τραυματισμούς, δύο χιαστούς μες στη χρονιά, όμως όλες τους δούλεψαν πολύ, πάλεψαν και στο τέλος οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!»

Μαριλένα Γρίσπου (παίκτρια Αρη Χολαργού): «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που πήραμε αυτό το τρόπαιο. Ταυτόχρονα, λυπόμαστε που τελειώνει εδώ αυτό το καταπληκτικό ταξίδι. Πιστεύω, πως αυτό που μας έφτασε ως εδώ, πέρα από την προπόνηση και τη δουλειά, είναι το ότι ήμασταν πολύ δεμένες μεταξύ μας όλη τη χρονιά, το οποίο είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστο. Νιώθουμε πολύ τυχερές για όλο αυτό που ζήσαμε!»

Χριστίνα Αθανασίου (αρχηγός Aρη Χολαργού): «Μέσα στη σεζόν περάσαμε καταπληκτικά σαν ομάδα όλες μας, πρώτα απ’ όλα σαν άνθρωποι και μετά σαν παίκτριες. Έγινε πολύ καλή δουλειά και από τους προπονητές και από τη διοίκηση. Με όλη αυτή τη δουλειά που γινόταν το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Κρατούσαμε πάντα μικρό καλάθι, όμως προσπαθήσαμε πολύ για τον τίτλο και τα καταφέραμε. Παλεύουμε πολλά χρόνια ως ομάδα για να χτιστεί όλο αυτό, σήμερα ήταν η ανταμοιβή και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές!»

 

πηγή: woman2moman

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply