Connect with us

«Μετά από τις δυο προεπιλογές Ιουνίου-Σεπτεμβρίου, οι 90 αθλητές που επελέγησαν τελικά, ολοκλήρωσαν έναν κύκλο προπονήσεων σε 4 διαφορετικά γκρουπ, σε 4 διαφορετικά γήπεδα, έχοντας έναν στόχο: Να κερδίσουν μια θέση στην μικτή ομάδα της ΕΣΚΑ για την χρονιά 2015-16. Η επιλογή πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία των προπονητών (Τελάκης Κώστας, Παπαδόπουλος Κώστας, Σιούτης Γιάννης, Ρήγγας Νίκος) αλλά και των βοηθών τους (Μπότση Βαρβάρα, Καρακατσάνης Ανδρέας, Γράψας Γιάννης, Μαρίνος Κωνσταντής).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Μίσσα Κωστα και Μπολάτογλου Θόδωρo για την βοήθειά τους στο αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι. Οι γεννημένοι το 2003 θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή ομάδα, η οποία θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιανουαρίου και θα συνεχίσει τις προπονήσεις της μέχρι και τα τέλη Μαΐου.  Η προσπάθεια των παιδιών, η συνέπεια στις προπονήσεις, αλλά και η όρεξη για δουλειά μάς γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον του αναπτυξιακού προγράμματος, αλλά πιο πολύ για το μπασκετικό μέλλον των παιδιών. Εμείς, σαν προπονητικό επιτελείο της ΕΣΚΑ, θα συνεχίσουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, για να εντάξουμε στην ομάδα μας όποιον αθλητή ξεχωρίσει, άσχετα αν ήταν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα.

Να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά, που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας: «Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο η προσπάθεια και η επιμονή πάντα επιβραβεύονται και ανταμείβονται».

Υπεύθυνος προπονητής αναπτυξιακού προγράμματος
Καλαϊτζής Γιώργος

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply