Connect with us

ΝΕΑ

Οι Κριτές έκοψαν την πίτα τους

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής σε μια λαμπρή εκδήλωση υποδέχτηκε  το καινούργιο χρόνο και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μαζί τους και πάρα πολλοί άνθρωποι από το μπάσκετ της Αττικής και όχι μόνο.
 
Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Κώστας Μίσσας για τις επιτυχίες του ως ομοσπονδιακός προπονητής με τις Εθνικές Νέων – Ανδρών και γυναικών το καλοκαίρι που μας πέρασε . Επίτιμο μέλος του συνδέσμου Κριτών έγινε και ο Κώστας Ρήγας, ο οποίος παρέλαβε την κάρτα μέλους του συνδέσμου.
 
Τιμητικά μετάλλια απονεμήθηκαν και στους κριτές που συμπλήρωσαν 30 και 20 χρόνια προσφοράς στον Σύνδεσμο και βέβαια στο άθλημα που όλοι υπηρετούμε. Επίσης έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους νέους κριτές της σχολής 2009.
 
Το «παρών» στην εκδήλωσε έδωσε αρκετός κόσμος του μπάσκετ. Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Ζαχαρίας Αλεξάνδρου, αντιπροσωπείες, της ΕΟΚ με επικεφαλής τους Μιχάλη Βιντζιλαίο, Β’ Αντιπρόεδρο, τον Σωτήρη Κολοσούσα Ειδικό Γραμματέα και τον Σωκράτη Ψαρρό μέλος της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος, της ΕΣΚΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπασούρη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Αλεξόπουλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Θανάση Θεοδωρόπουλο και τον Β’ Αντιπρόεδρο Αντώνη Κορωνίδη,  του ΣΕΔΚΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Θεόδωρο Βιδάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Θεολογίτη και τον Αντιπρόεδρο κύριο Άκελ, γειτονικών Συνδέσμων Κριτών, όπως του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Ευβοίας  αλλά και ποιο μακρινών, όπως του Συνδέσμου Κριτών  Καλαθοσφαίρισης  Κρήτης, μαζί με πλήθος κριτών αλλά και εκλεκτών φίλων του Συνδέσμου παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply