Connect with us

ΝΕΑ

Μπασούρης: «Ακόμη πιο ελκυστικά πρωταθλήματα»

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ 94.6 για τους στόχους της Ένωσης, το  επίπεδο των πρωταθλημάτων, αλλά και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο εγγύς μέλλον. Στόχος του προέδρου της Ένωσης είναι να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και τα πρωταθλήματα να γίνουν ελκυστικότερα. 
 

Ο Δημήτρης Μπασούρης τόνισε πως «στόχος μας είναι να έχουμε γεμάτα γήπεδα. Θέλω να ξέρετε πως τα περισσότερα γήπεδα είναι σχεδόν γεμάτα σε κάθε αγωνιστική. Δεν μιλάμε για τεράστια γήπεδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Οι ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε παιχνίδι της ΕΣΚΑ είναι γιορτινή και πολύ όμορφη. Γιατί πάνω απ΄ όλα το μπάσκετ είναι ενώνει. Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτές τις κατηγορίες είναι ότι στις ομάδες παίζουν παιδιά που είναι εκείνης της γειτονιάς. Μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε τοπικούς ήρωες και με αυτούς “δένεται” ο κόσμος».
 
Η Ένωση έκοψε χθες την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και αυτό που χαροποίησε περισσότερο τον πρόεδρο ήταν πως «στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” άνθρωποι που έχουν κοινούς στόχους και κοινές επιδιώξεις για το καλό του αθλήματος». Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπασούρης τόνισε πως μεγάλος στόχος είναι «να κερδηθεί η μάχη της μαζικοποίησης. Θέλουμε  να κάνουμε ελκυστικότερα τα πρωταθλήματα μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Γι’ αυτό και βάλαμε  πλέι οφ στο γυναικείο και έτσι στα ματς μαζεύεται ακόμη περισσότερος κόσμος αφού υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε εκείνο το ματς. Επίσης  μειώνουμε τις ομάδες της Α’ και μελλοντικά θα κάνουμε το ίδιο με τη Β’ κατηγορία».

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply