Connect with us

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Επιλογή Μικτής Κορασίδων

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επιλογή των αθλητριών για τη μικτή Κορασίδων και η ΕΣΚΑ καλεί όλες τις ομάδες της να στείλουν αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το έτος 1999 και μετά ώστε να γίνει η επιλογή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς όλα τα σωματεία γυναικών της Ε.Σ.Κ.Α

Παρακαλείσθε να επιλέξετε   από τις αθλήτριές   σας, που έχουν γεννηθεί το έτος  1998 τις  τρεις   καλύτερες, προκειμένου να λάβουν μέρος στην επιλογή για την δημιουργία της νέας Μικτής Ομάδας Κορασίδων   της  Ε.Σ.Κ.Α για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η επιλογή των αθλητριών θα γίνει Σάββατο   22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8.45 π.μ στο κλειστό γυμναστήριο ΓΟΥΔΗ Δ.Α (Κατεχάκη δίπλα στο Κολυμβητήριο) .

Επίσης παρακαλείσθε να επιλέξετε   από τις αθλήτριές   σας, που έχουν γεννηθεί το έτος  1999 και νεότερες τις  δύο   καλύτερες, προκειμένου να λάβουν μέρος στην επιλογή για την δημιουργία της νέας Μικτής Ομάδας Κορασίδων   της  Ε.Σ.Κ.Α για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η επιλογή των αθλητριών θα γίνει Κυριακή   23 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8.45 π.μ στο κλειστό γυμναστήριο ΓΟΥΔΗ Δ.Α (Κατεχάκη δίπλα στο κολυμβητήριο).

Επισημαίνεται ότι στην επιλογή θα παρευρίσκονται και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές της Ε.Ο.Κ.
Για τυχόν  πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπάλληλο της ‘Ενωσης μας κ. Μαριάννα Κραουνάκη στο τηλέφωνο 210 2924892 .

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply