Connect with us

Για την πρόσφατη κατάκτηση του τίτλου στις Κορασίδες από τον Παναθηναϊκό, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι πήραν θέση και εξέφρασαν τις απόψεις τους, μέσω των παρακάτω συνεντεύξεων και των τοποθετήσεών τους…
O κόουτς, Γιώργος Καντζιλιέρης, τόνισε: Ηταν μια δύσκολη χρονιά. Με τον κόουτς Αρχιμανδρίτη ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε κάνει από την αρχή της περιόδου, παρά τις ήττες και τις όποιες κακές εμφανίσεις που ήρθαν στον πρώτο γύρο. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην ατομική βελτίωση των κοριτσιών και προσπαθήσαμε να γίνουμε καλύτεροι από τους αντιπάλους και όχι να καταστρέψουμε το παιχνίδι τους. Η κατάκτηση του τίτλου ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, πρώτα από όλους, αυτά τα κορίτσια και τον συνεργάτη μου, Ηλία Αρχιμανδρίτη. Επίσης, τον μάνατζερ της γυναικείας ομάδας, Σαράντο Μιχαλαριά, τον ασίσταντ, Δημήτρη Πέρδικο, τους εφόρους Χάρη Πισπίρη και Στάθη Φρίμα, καθώς και τους ψυχολόγους της ομάδας. Θέλω να αφιερώσω την κατάκτηση αυτή στον υπεύθυνο της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Α.Ο., Μάκη Κουτσονικόλα, καθώς ήταν προσωπική του πρόταση στην διοίκηση να αναλάβω την ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, για να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Παναθηναϊκό και την ΕΣΚΑ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Και ο κόουτς, Ηλίας Αρχιμανδρίτης, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας, Μάκη Κουτσονικόλα, τον μάνατζερ της γυναικείας ομάδας, Σαράντο Μιχαλαριά και τους εφόρους Χάρη Πισπίρη και Στάθη Φρίμα, για όλη την στηριξη και βοήθεια, που μάς παρείχαν. Ολη την χρονιά, η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ σκληρά για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αισθανόμαστε ευχαριστημένοι και ταυτόχρονα δικαιωμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση που μάς εμπιστεύτηκε και που ήταν δίπλα μας σε όλα τα άσχημα και τα ωραία κατά την διάρκεια της σεζον! Στόχος μας και του συλλόγου είναι να παρουσιάζουμε ένα ωραίο μπάσκετ σε συνδυασμό με την εξέλιξη και την βελτίωση των παικτριών. Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω απ’ όλα και να καταφέρουμε να είμαστε αντάξιοι των προσπαθειών μας στο Πανελλήνιο».

Ο Μάκης Κουτσονικόλας, ως υπεύθυνος ακαδημίας, ανέφερε: «Στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ οργανωμένη δουλειά από όλους μας . Είμαστε μια οικογένεια και μέσα από κανόνες πειθαρχίας αλλά και αγάπης για το άθλημα προσπαθούμε για το καλύτερο. Η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της ακαδημίας, φέρνει αποτελέσματα. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους αθλητές και αθλήτριες υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, έτσι ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, γιατί το καθημερινό τους πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ με πολλές απαιτήσεις. Το πρωτάθλημα των Κορασίδων είναι μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Ομιλο σε επίπεδο Ακαδημιών μπάσκετ. Βασικό μας μέλημα στις ακαδημίες είναι οι αθλητές-τριες, να έχουν ήθος και να
μάθουν το μπάσκετ σωστά. Αν μέσα από την δουλειά που γίνεται, έρθουν και οι τίτλοι, τότε θα έχουμε πετύχει πολλά. Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην ομάδα των Κορασίδων μας».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply