ΕΣΚΑ

Δηλώσεις του ματς Ηλυσιακός-Αιγάλεω

Εχει δημοσιευτεί σε Α' ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Αιγάλεω, δύο εκ των πρωταγωνιστών των ομάδων τους, ο Μάριος Βαρθακοκοίλης (Αιγάλεω) και ο Θάνος Μελεούνης (Ηλυσιακός), μίλησαν στην κάμερα της ΕΣΚΑ…

 

Μάριος Βαρθακοκοίλης: «Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πολλές διακυμάνσεις. Στο τέλος κρίθηκε σε δυο σουτ του Αντωνόπουλου, χάσαμε κι ένα ριμπάουντ στο 58-62 κι αυτό στοίχισε. Συνεχίζουμε, δεν είναι εύκολη η έδρα του Ηλυσιακού, δεν θα περάσουν πολλοί. Παιχνίδι με παιχνίδι για ό,τι καλύτερο μπορούμε, αυτό μόνο, με πολλή δουλειά. Φαβορί μπορούμε να χρίσουμε για τις υψηλές θέσεις και τον Ηλυσιακό, την ΦΕΑ, τα Μελίσσια, αλλά κι εμάς. Ουσιαστικά πρόκειται να δούμε ξανά… δύο πρωταθλήματα. Ενα ως την διακοπή των εορτών, Δεκέμβρη-Γενάρη κι ένα από εκεί κι έπειτα. Και όποιος αντέξει. Θα γίνει μάχη σκληρή μέχρι τέλους».

 

Θάνος Μελεούνης: «Υπήρχαν πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, ήταν ένα ωραίο ματς, ήμασταν τυχεροί στο τέλος. Στις λεπτομέρειες, στα λάθη, στα σουτ κρίνονται τέτοια μας. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Νιώθουμε το βάρος της φανέλας που φοράμε, περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας, γιατί αυτό το ματς ήταν κεκλεισμένων. Πάντα βάζεις υψηλούς στόχους, με το ρόστερ που διαθέτουμε μπορούμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό, είναι ακόμη νωρίς να πούμε κάτι».