Connect with us

Πρωταθλητής Εφήβων για πρώτη φορά στην ιστορία του και μάλιστα αήττητος, είναι ο Α.Σ.Ε.Δούκα. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Κατερίνη με το απόλυτο 5×5 και με τον Γιώργο Καμπερίδη να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του 44ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στο τελαυταίο παιχνίδι του τουρνουά, οι νεαροί αθλητές επικράτησαν του Προμηθέα Πατρών με 85-67 διατηρώντας το απόλυτο. Οι Ψαρράς (17π.), Καμπερίδης (15π.) καιΠροίσκος (12π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον Α.Σ.Ε.Δ. που ολοκλήρωσε μια “μαγική” χρονιά καθώς για πρώτη φορά κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και εν συνεχεία αυτό της Ελλάδος. Το μέλλον τους αξίζει!

Τα δεκάλεπτα: 24-17,  43-32,  63-47, 85-67

Διαιτητές: Εφραιμίδης-Ξέρας

Α.Σ.Ε.ΔΟΥΚΑ (Παπαδόπουλος): Δούβλης 3, Καράμπελας, Καμπερίδης 15 (3), Ρογκαβόπουλος 3 (1), Καρακατσάνης, Ψαρράς 17 (1), Σακελλαρίου 8 (2), Προίσκος 12 (2), Σωτηρίου 7, Γκίνης 1, Δραγάτης 7, Λιούνης 12.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κεσαπίδης): Αναστασόπουλος, Τσιακμάς, Κουμουνδούρος 5 (1), Κυριλής 17 (2), Μαντζούκας 8, Δατσιάδης, Σανδραμάνης 17 (1), Μπαρδάκας 8, Βύρλας, Κατσουλάκος 3 (1), Γκάτζιος 9, Γραμματικός.

Παπαδόπουλος: “Εκλεισε με ιδανικό τρόπο η χρονιά”

Ο προπονητής του Δούκα, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά για μας. Έτσι είπαμε να το… διασκεδάσουμε γιατί για κάποιους είναι η τελευταία χρονιά που παίζουν στο εφηβικό. Βάλαμε όλους τους παίκτες να παίξουν αρκετό χρόνο και θεωρώ ότι κλείσαμε με τον ιδανικό τρόπο την φετινή χρονιά. Το τουρνουά ήταν πολύ ανταγωνιστικό και η διοργάνωση  άψογη παρά το λιγοστό χρόνο που είχε να προετοιμαστεί. Από αύριο αρχίζει η επόμενη μέρα και για τα παιδιά και για τον σύλλογο».

MVP o Καμπερίδης

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης τουΑ.Σ.Ε.Δούκα. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός-Αρχέλαος), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ) και Παναγιώτης Βύρλας. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κώστας Τσιρογιάννης του Πιερικού Αρχέλαου.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply