Connect with us

Η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα, η σκόνη άρχισε να πέφτει κι έτσι, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα τουρνουά 3Χ3 του εφετινού καλοκαιριού «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό», τα οποία διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α.

Να υπενθυμίσουμε, πως εφέτος θα πραγματοποιηθούν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

«Η στιγμή που όλοι περιμένουμε κάθε χρονιά πλησιάζει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι εφέτος, θα πραγματοποιηθούν σε 4 πόλεις τουρνουά 3Χ3. Θεωρούμε ότι τα τουρνουά αυτά, προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και δίνουν τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να πάρει μέρος. Για μία ακόμη χρονιά, θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Περιμένουμε λοιπόν τον κόσμο, να έρθει και να παίξουμε όλοι μαζί. Είναι μία όμορφη εμπειρία, τόσο για μας, όσο και για τους μικρούς και μεγάλους που θα δηλώσουν συμμετοχή. Μέσα από τα τουρνουά αυτά, μας δίνεται και η ευκαιρία να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, τις δράσεις μας και τη στήριξή μας στις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Γιάννης Καλαμπόκης.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply