Connect with us

Ξεχωριστό το τουρνουά 3Χ3 στην… πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης Ελευσίνα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει εφέτος το τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, αφού η ιστορική πόλη, έχει αναδειχθεί πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 και οι αγώνες, με τη συμμετοχή των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ, θα αποτελέσουν μία πολύ καλή διαφήμιση.

‘’Μετά από ένα μικρό διάλειμμα είναι σημαντικό ότι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια έχει συνέχεια και ανταπόκριση, γιατί αγκαλιάζει εκατοντάδες νέους. Οι συμμετέχοντες αλλά και οι επισκέπτες συνοδοί των αθλητών που έρχονται για να παρακολουθήσουν τους αγώνες απ όλες τις γωνιές της Αττικής, αντικρίζουν μια Ελευσίνα διαφορετική από αυτή που ενδεχομένως πίστευαν, ανθρώπινη και κυρίως με ανθρώπους που σκέφτονται πώς θα προάγουν τον αθλητισμό, την φιλία, τον πολιτισμό και πώς θα περάσουν μηνύματα μέσω αυτού. Αυτά τα στοιχεία άλλωστε ήταν και παραμένουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελευσίνας που συνέβαλε στην τελική επιλογή της, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. Ελπίζω και αυτό το τουρνουά να είναι το ίδιο καλά οργανωμένο με τα προηγούμενα και να έχει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους φίλους της Καλαθοσφαίρισης. Ο Δήμος μας μέσω του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής  σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ την ΕΟΚ και όλους τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, έχουμε φροντίσει για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση με συμμετοχή πολλών εν ενεργεία αθλητών της Εθνικής μας ομάδας, δώρα για τους συμμετέχοντες, μουσικά και χορευτικά δρώμενα και πολλές άλλες εκπλήξεις…’’, δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γεώργιος Τσουκαλάς.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, εκτός από την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), τουρνουά 3Χ3, θα διεξαχθούν ακόμη, στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την

αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply