Connect with us

“Πρεμιέρα” στις Αχαρνές θα κάνουν τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ…

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ αλλά και να παίξουν μαζί τους, θα εχουν οι Δημότες των Αχαρνών και όχι μόνο, στο τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί στις 10 & 11 Ιουνίου.

 

“Ο κοινός στόχος της συνεργασίας μας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, είναι να προάγουμε τις αξίες και τα οφέλη του Αθλητισμού στην τοπική μας κοινωνίας, αλλά και να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες δείχνουν διαχρονικά τα διαπιστευτήρια της αγάπης τους για τη χώρα μας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων και σε μια τέτοια προσπάθεια δεν μπορούμε παρά να είμαστε ένθερμοι υποστηριχτές και αλληλέγγυοι.

Είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά “3on3″ θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον  Δήμο Αχαρνών”, δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Γιώργος Δασκαλακης ανέφερε: “Η συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στο τουρνουά “3on3”, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θα ενθαρρύνει τους μικρούς μας συμπολίτες στην ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά “3on3” πέρα από την ευκαιρία να αθληθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα πλέον υγιή πρότυπα αθλητών από το χώρο του Ελληνικού Μπάσκετ.

Στα προγράμματα Αθλητισμού της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών αθλούνται πάνω από 1.000 παιδιά και η συμμετοχή μας στο τουρνουά “3on3” θα ενισχύσει σημαντικά τους σκοπούς μας.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, εκτός από τις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), τουρνουά 3Χ3, θα διεξαχθούν ακόμη, στην Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply