Connect with us

ΠΑΙΔΕΣ

Πλέι οφ Παίδων δεύτερη Φάση

Στη φάση αυτή συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 4 του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης που καταρτίστηκε μετά την λήξη της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και συναντώνται μεταξύ τους ως εξής:1 – 4 (Ν1) , 2 – 3 (Ν2)

Νικήτρια στην φάση αυτή αναδεικνύεται η ομάδα η οποία θα έχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και ο δεύτερος αγώνας στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθεξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.Οι ομάδες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ  έχουν  2 νίκες επι των αντιπάλων τους.

ΤΡ.    16-03-10    ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ    20: 00    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ        ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ    Π    67 – 54
ΤΡ.    16-03-10    ΙΛΙΣΣΙΩΝ    20: 15    ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ        ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ    Π    72 – 60

Πλέι οφ Παίδων τρίτη  Φάση

Στη φάση αυτή οι ομάδες θα αγωνισθούν για τις θέσεις 1-2 ως εξής:Νικητής 1 – Νικητής 2.Νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί εκείνη η οποία θα επιτύχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες κατά την διάρκεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας μετά την λήξη της Α΄φάσης, ο 2ος  στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθ΄εξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.

Οι ομάδες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ και ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ  έχουν από 1 νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.Οι ομάδες ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ και ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα διεκδηκήσουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων  Ε.Σ.Κ.Α σε Νόκ Αουτ αγώνα που θα γίνει στην έδρα της ομάδας που κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην Α` φάση του πρωταθληματος.Οι αγώνες θα γίνουν ως αναφέρονται κάτωθι.

ΤΡ.    23-03-10    ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ    20:00    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ        ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ    Π    1η και 2η Θέση

ΠΑ.    26-03-10    ΙΛΙΣΣΙΩΝ    20: 15    ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ        ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ    Π    1η και 2η Θέση
ΤΡ.    30-03-10    ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ    20: 00    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ        ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ    Π    Αν Χρειαστεί

ΤΡ.    23-03-10    ΥΜΗΤΤΟΥ    20: 30    ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ        ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ    Π      3η και 4η Θέση 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply