Connect with us

Για την φετινή σεζόν του ΑΟ Παγκρατίου στην Α’ Γυναικών και τους στόχους της ομάδας των «ροσονέρι» μίλησαν στην ΕΣΚΑ η προπονήτρια Ανδριάνα Τσουμάνη και ο έφορος Χρήστος Τερζόπουλος.
Η τοποθέτηση της κόουτς:
«Η ομάδα μας κράτησε τον ίδιο κορμό σε σχέση με πέρσι κι έκανε και 4 νέες προσθήκες. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό και από τα πλέον αμφίρροπα των τελευταίων ετών. Εχουμε την τύχη και την πολυτέλεια να διαθέτουμε στο δυναμικό μας αθλήτριες έμπειρες, εγνωσμένης αξίας που καθοδηγούν τις ταλαντούχες και φερέλπιδες παίκτριές μας. Εχοντας πίστη και υπομονή πως η σύνδεση αυτή θα λειτουργήσει ιδανικά και χτίζοντας γερές βάσεις για το μέλλον, ο φετινός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Χρήστος Τερζόπουλος:
«Μετά από τα τελευταία δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας, ελπίζουμε να έχουμε μια χρονιά χωρίς προβλήματα για όλους. Η ομάδα μας είναι μία
οικογένεια, θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, αυτό κυριαρχεί στην σκέψη μας και με βάση αυτό κινείται πάντα ο σχεδιασμός μας. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε το κάθε παιχνίδι και να είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι στο τέλος προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Με την επαναφορά σε έναν όμιλο, το πρωτάθλημα θα είναι εξόχως πιο ανταγωνιστικό και συνάμα δύσκολο. Στόχος μας είναι μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.
Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, ένα ωραίο πρωτάθλημα με δυνατά ντέρμπι στο παρκέ».