Connect with us

Για τους στόχους του με τον Πανελλήνιο μίλησε στην ΕΣΚΑ ο Διονύσης Καπινιάρης. Ο έμπειρος γκαρντ των «ολυμπιονικών», με παρουσία στις μεγαλύτερες κατηγορίες, έχοντας ηγετικό ρόλο -και- στο πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ανδρών, αναφέρθηκε συν τοις άλλοις στο «ειδικό βάρος» των Κυψελιωτών.

«Στον Πανελλήνιο είμαι για τρίτη συνεχή χρονιά. Η ιστορία και το όνομα της ομάδας από μόνα τους αποτέλεσαν μεγάλο κίνητρο για εμένα και σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη του κόουτς Λημναίου δεν χρειάστηκα πολλή σκέψη για να πάρω την απόφαση να έρθω».

«Στόχος φυσικά είναι να επανέλθει ο Πανελλήνιος στις εθνικές κατηγορίες. Αυτό θέλουμε. Ο Πανελλήνιος έχει μακρά ιστορία σαν σύλλογος. Είναι σπουδαίο που φοράμε την φανέλα του Πανελληνίου και είναι ευχή που έχουμε μαζί μας τον θρύλο του σωματείου, Βασίλη Γκιούσμα».

«Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω προς αυτή την ανοδική πορεία που επιδιώκει η ομάδα και βέβαια να βελτιώνομαι και να αποτελώ παράδειγμα για τους ηλικιακά μικρότερους αθλητές. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι για πρώτη φορά στην ιστορία θα ανέβει μόνο μία ομάδα απευθείας από την Α’ ΕΣΚΑ στην Γ’ Εθνική. Υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες, όπως ο Χολαργός, οι Αγιοι Ανάργυροι, ο Απόλλων και ο Εύνικος που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει και είναι να πρωταγωνιστήσουμε, παίζοντας καλό, αποδοτικό κι αποτελεσματικό μπάσκετ».