Connect with us

Για μία σεζόν σε ένα νέο ξεκίνημα είναι ήδη έτοιμος ο ΑΟ Φιλοθέης στην φετινή Γ’ Ανδρών και μέσω συνέντευξής του στην ΕΣΚΑ, ο Κώστας Λαλαούνης ανέλυσε το σκεπτικό της ομάδας των βορείων πραστίων. Το μέλος του τεχνικού τιμ της Φιλοθέης αναφέρθηκε συν τοις άλλοις και στις υποδομές του σωματείου.
Αρχικά, τόνισε:
«Ο Α.Ο Φιλοθέης εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα σωματείο με μεγάλη διαδρομή στις γειτονιές των βορείων προαστίων και πλέον με μακρά ιστορία.Το μπασκετικό τμήμα μας συμμετέσχει και εφέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο. Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί, αλλά αυτό αποτυπώνεται με τις επιδόσεις στα παρκέ. Στο φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό με ισχυρούς αντιπάλους, η ομάδα μας θέλει να παίξει ελκυστικό μπάσκετ και γιατί όχι να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς σαν Α.Ο Φιλοθέης θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες και σε όλη την διοργανώτρια αρχή να έχουμε ένα όμορφο και δυνατό πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, ποιοτικό και μακριά από τραυματισμούς»
Στην συνέχεια, επεσήμανε:
«Οι υποδομές του σωματείου μας συμμετέχουν εξίσου διαχρονικά στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΣΚΑ με μεγάλη μάλιστα επιτυχία
και διακρίσεις! Παιδικό, εφηβικό, κ-22 αλλά και τμήματα μίνι κάθε χρόνο μάς χαρίζουν όμορφους αγώνες. Χωρίς φυσικά να ξεχνάμε να μαθαίνουμε
στους νέους αθλητές του σωματείου μας αλλά και του προαστίου γενικότερα να παίζουν -πάντα- φτιάχνοντας παρέες και να απολαμβάνουν πάνω απ’ όλα την χαρά του ίδιου του συναρπαστικού παιχνιδιού. Εκεί θεωρώ βρίσκεται όλο το μυστικό για μια πετυχημένη συνταγή».