Connect with us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αποφάσεις Δ.Σ

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της  Ε.Σ.Κ.Α. στη συνεδρίαση του της 25-10-10 αποφάσισε τα παρακάτω:

 

 

 

• Να τιμωρήσει τον αθλητή Ι.ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗ του σωματείου ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από τους  αγώνες της ομάδας του, διότι εξύβρισε τον διαιτητή του αγώνα.

• Να τιμωρήσει τον αθλητή Σ.ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ του σωματείου ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ με ποινή αποκλεισμού μίας  (1) αγωνιστικής  ημέρας από τους αγώνες της ομάδας του, διότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή του αγώνα.

• Να τιμωρήσει τον αθλητή Λ.ΒΑΜΒΑΚΑ του σωματείου ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΟΥΤΣΑΣ με ποινή αποκλεισμού τριών  (3) αγωνιστικών  ημερών από τους αγώνες της ομάδας του, διότι χτύπησε αντίπαλο αθλητή.

• Τον μηδενισμό της παιδικής ομάδας ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 18-09-10 με το σωματείο ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛ-ΣΩΝ.

• Τον μηδενισμό της παιδικής ομάδας ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 18-09-10 με το σωματείο ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ.

• Τον μηδενισμό της παιδικής ομάδας ΑΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 12-09-10 με το σωματείο ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ.

• Τον μηδενισμό της παιδικής ομάδας ΚΥΨΕΛΙΑΚΟΣ ΑΟ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 13-09-10 με το σωματείο Α.Ε.Κ.

Επειδή είναι ο δεύτερος  μηδενισμός στην ίδια αγωνιστική περίοδο 2010-2011, αποβάλλεται των περαιτέρω αγώνων του πρωταθλήματος παίδων και αφαιρούνται τέσσερις (4) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γ΄κατηγορίας Ανδρών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

• Τον μηδενισμό της εφηβικής ομάδας ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 25-09-10 με το σωματείο ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ.

• Τον μηδενισμό της ανδρικής ομάδας ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν είχε θεωρημένα όλα τα ατομικά δελτία των αθλητών για την έναρξη του αγώνα  κυπέλλου της  22-09-10 με το σωματείο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ.

• Τον μηδενισμό της εφηβικής ομάδας ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει γιατί δεν παρουσίασε πέντε (5) αθλητές για την έναρξη του αγώνα της 23-09-10 με το σωματείο ΓΣ ΑΡΙΩΝ.

• Τον μηδενισμό της εφηβικής ομάδας ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει γιατί δεν παρουσίασε πέντε (5) αθλητές για την έναρξη του αγώνα της  09-10-10 με το σωματείο ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.

• Τον  μηδενισμό της παιδικής ομάδας ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 02-10-10 με το σωματείο ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ.

Επειδή είναι ο δεύτερος  μηδενισμός στην ίδια αγωνιστική περίοδο 2010-2011, αποβάλλεται των περαιτέρω αγώνων του πρωταθλήματος παίδων και αφαιρούνται δύο (2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

• Τον  μηδενισμό της ομάδας Κορασίδων ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. που ισχύει, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί στον αγώνα της 16-10-10 με το σωματείο ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ.

Επειδή είναι ο δεύτερος  μηδενισμός στην ίδια αγωνιστική περίοδο 2010-201, αποβάλλεται των περαιτέρω αγώνων του πρωταθλήματος Κορασίδων και αφαιρούνται  τέσσερις (4) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος  Γ΄κατηγορίας Γυναικών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

•   Να κληθούν σε απολογία οι παρακάτω για τα όσα εις βάρος τους ανεγράφησαν στις αναφορές των διαιτητών των αγώνων τους.

α) Ο Πρόεδρος του σωματείου ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ κ.Κ.ΤΣΟΚΟΣ.
β) Ο Προπονητής της ανδρικής ομάδας ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ κ.Ι.ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
γ) Ο Προπονητής του σωματείου Α.Ε.Κ. κ.Β.ΖΙΑΓΚΟΣ.
δ) Ο Προπονητής του σωματείου ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ.Γ.ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ.
ε) Το σωματείο ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ
στ) Ο προπονητής του σωματείου ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ   κ.Π.ΧΑΡΤΖΑΝΙΩΤΗΣ και
ζ) Τα σωματεία  ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ & ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

•  Παραπέμπονται στην Κ.Ε.Δ. της Ε.Σ.Κ.Α. για πλημμελή εκτέλεση καθήκοντος ο διαιτητής  κ.ΣΠ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ και η κριτής κ.Α.Βαρδαλά.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply