Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παπαδόπουλος: «Δεν φοβήθηκα ποτέ»

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα των Εφήβων της ΕΣΚΑ και πλέον βάζει πλώρη για τον Πανελλήνιο πρωτάθλημα. «Δεν φοβήθηκα ποτέ. Ήμουν σίγουρος για τον τίτλο» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ ο προπονητής των «πρασίνων», Κώστας Παπαδόπουλος.

Κόουτς ήταν ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή αυτό προέκυψε στην πορεία;

«Από το ξεκίνημα της σεζόν ο στόχος μας ήταν ο τίτλος. Το υλικό της ομάδας είναι εξαιρετικό και γι’ αυτό είχαμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Ευτυχώς όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε και φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Φοβηθήκατε κάποια στιγμή πως δεν θα τα καταφέρνατε;

«Ούτε μια στιγμή δεν φοβήθηκα. Ήμουν σίγουρος για τον τίτλο και τελικά καταφέραμε να τον κατακτήσουμε. Το πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος, με σπουδαίες ομάδες και μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό που καταφέραμε. Σε κάθε παιχνίδι έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί ανά πάσα στιγμή κινδυνεύαμε με ήττα μιας και οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν εξαιρετικές».

Και τώρα ο επόμενος στόχος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έτσι δεν είναι;

«Ακριβώς. Ακόμη δεν ξέρουμε που θα διεξαχθεί, αλλά από ό, τι μαθαίνουμε ο Άρης έχει μια εξαιρετική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα δώσουμε τη μάχη μας ώστε να κατακτήσουμε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Κόουτς στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται και στην ανδρική. Αυτό νιώθετε πως είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους συμπαίκτες τους;

«Θέλω πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω πως για όλους μας, για εμένα, τα παιδιά, τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, το να παίζουν κάποιοι παίκτες στο ανδρικό είναι τεράστια τιμή και χαρά. Φυσικά αυτό αποτελεί κίνητρο για όλους μας. Τα παιδιά που είναι τώρα στο ανδρικό είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και εάν συνεχίσουν έτσι, παραμείνουν προσγειωμένοι και δουλεύουν όπως πρέπει, τότε θα παίξουν μεγάλο μπάσκετ».

Υπάρχει συνεργασία δηλαδή με το ανδρικό τμήμα;

«Άριστη. Ο κ. Ομπράντοβιτς μας έχει δώσει ένα πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύουν όλες οι Ακαδημίες ώστε ο Παναθηναϊκός να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται. Δουλεύουμε καλά πάνω σε αυτό το πλάνο και νομίζω πως η δουλειά αυτή φαίνεται. Προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό των παιδιών και είμαι βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός στο μέλλον θα βγάλει παίκτες».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply