Connect with us

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Καραδολάμης: «Ο ‘Αρης, ο ΟΦΗ… Κορωπί και Αιγάλεω»

Από τα τρίποντα στους πάγκους. Ακολουθώντας πλέον τα πρώτα του προπονητικά βήματα μέσω της συνεργασίας του με τον κόουτς Φαραζή στο παιδικό του Αιγάλεω, ο Δημήτρης Καραδολάμης παραμένει ενεργός στα παρκέ. Εντός και εκτός από τα παρκέ για την ακρίβεια. Ο 36χρονος γεννημένος στο Κιλκίς που συνεχίζει ενεργός και ως παίκτης στο μπάσκετ, κάποτε ξεκινούσε από το παιδομάζωμα του ‘Αρη τα δικά του αθλητικά όνειρα. Κάνει ο ίδιος μέσω της ΕΣΚΑ ένα γρήγορο φλας μπακ σε μία διαφορετικού τύπου συνέντευξη, αναγράφοντας τους σταθμούς της πορείας του, σε μία καριέρα που σίγουρα θα μπορούσε να έχει πολλά περισσότερα παράσημα.

2005-06 Άρης: EuroLeague ομάδα με πετυχημένη χρονιά στο ΤΟΡ16. Χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά με συμπαίκτη μεταξύ άλλων τον Γιώργο Σιγάλα που ήταν απ’ τους αγαπημένους μου παίκτες πάντα.

2006-07 Μακεδονικός: Ως δανεικός από τον ‘Αρη παίξαμε στην Α1, είχα αρκετά μεγάλη συμμετοχή, υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα.

2007-08 Άρης: Με μικρό χρόνο συμμετοχής, προπονητή τον Χέρμπερτ και συμπαίκτη μεταξύ άλλων τον τρομερό Μάσεϊ.

2008-09 ΑΕΛ: Παίξαμε στην Α1 με κόουτς Αλεξανδρή, με αρκετούς Έλληνες παίκτες και νεανικό σύνολο. Η ομάδα δεν βρήκε τα πατήματά της και έπεσε κατηγορία.

2010 Αρκαδικός: Στην Α2, μία φοβερή χρονιά. Με την 4η θέση και κόουτς Σμυρνιώτη και βοηθό Καστρίτη τότε. Ενα σύνολο παικτών που έδεσε με αποκορύφωμα την εκτός έδρας νίκη στο Ιβανώφειο.

2011 ΟΦΗ: Στην Β’ Εθνική. Ανεβήκαμε κατηγορία κι ενώ παίξαμε σε έναν ενιαίο όμιλο.

2012 ΟΦΗ: Στην Α2 είχαμε εξαιρετική σεζόν με την 5η θέση. Η χρονιά ξεκίνησε με στόχο την άνοδο αλλά οι τραυματισμοί ήταν ένα μελανό σημείο.

2013 ΟΦΗ: Α2. Δύσκολη χρονιά, σώθηκε η ομάδα στο τέλος με Τακιανό προπονητή.

2014 Δόξα Λευκάδας: Στη Β’ Εθνική. Ηρθε η άνοδος με πολύ καλή χρονιά και παίκτες εγνωσμένης αξίας για την κατηγορία (Σκλάβος-Διαμαντόπουλος) και προπονητή τον εξαιρετικό Γιώργο Ζαφειρούδη.

2015 Δόξα Λευκάδας: Στην Α2. Μία καλή χρονιά και 6η θέση αν και η ομάδα ξεκίνησε με φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο.

2016 Ηράκλειο Κρήτης: Στην Β’ Εθνική. Ηρθε η άνοδος στην Α2. Φοβερή παρέα, εξαιρετική χρονιά.

2017 Κορωπί: Στην Β’ Εθνική με έμπειρους παίκτες μόνο τον Κερασοβίτη και τον Αγγελόπουλο και κυρίως νεανική ομάδα. Παίζαμε ωραίο και γρήγορο μπάσκετ σχεδόν όλη την χρονιά.

2018 Τρίτων: Στην Β’ Εθνική και στα μπαράζ ανόδου. Οργανωμένο σωματείο με μεγάλη ιστορία στον χώρο του μπάσκετ.

2019 Κορωπί: Γ’ Εθνική. Μεταβατική χρόνια με νεαρούς κυρίως παίκτες, άνετη παραμονή.

2020 ΟΦΗ: Β’ Εθνική. Δύσκολη χρονιά με πανδημία.

2021 Επίσης μία δύσκολη σεζόν με την πανδημία και το μπάσκετ να μένει λίγο πίσω για μένα.

2022 Πεύκη: Γ’ Εθνική. Φοβερή χρονιά με 20 νίκες σε 22 παιχνίδια και άνοδος μέσω μπαράζ στην Β’ Εθνική.

Φέτος εντάχθηκα σε ομάδα της Μυτιλήνης (Αστέρας Νίκης). Σε μία νέα ομάδα με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Με φιλοδοξίες και όραμα η διοίκηση και οι προπονητές για να πετύχουμε τον στόχο.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply