Αναφορικά με την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 31/03/2023, ενημερώνουμε  τα  Σωματεία-μέλη μας ότι προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή είτε παρασταθούν δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης,  θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ακολουθήσουν την διαδικασία που παρέχεται  μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://apps.basket.gr (σύμφωνα με τις οδηγίες  της σχετικής εγκυκλίου και του παραρτήματος αυτής)

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ της Ε.Ο.Κ, να προβούν στην όσο το δυνατόν πιο άμεση ολοκλήρωση της προαναφερόμενης διαδικασίας, προκειμένου να διενεργηθεί από νωρίς ο έλεγχος των προϋποθέσεων συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση της 31.3.2023.

Όλα τα σχετικά με την ως άνω διαδικασία έγγραφα σας επισυνάπτονται με το παρόν.

Τα σωματεία – μέλη, μπορούν να επικοινωνούν :

Α)για την επίλυση προβλημάτων και την παροχή διευκρινήσεων ή οποιασδήποτε πληροφορίας, με την αποστολή email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eok-digital@basket.gr.

Β) για θέματα που αφορούν την Εφορευτική Επιτροπή και ιδίως για αιφνίδιο κώλυμα του ορισθέντος τακτικού αντιπροσώπου του σωματείου και αντικατάστασή του από τον αναπληρωματικό ή την αντικατάσταση αυτών από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου, με την αποστολή email  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eok-legal@basket.gr.

HBF-E-1068-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-σε-Γ.Σ-Ε.Ο.Κ-την-31.3.2023.pdf

HBF-E-1082-ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-Γ.Σ-Ε.Ο.Κ-31.3.2023.pdf