Connect with us

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης για να σταλούν στους ανθρώπους που πλήγηκαν από τον φονικό σεισμό που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου στις περιοχές της Τουρκίας και την Συρίας.

Οι υπάλληλοι της Ε.Σ.Κ.Α υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ένωσης μας το Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Νέας Φιλαδέλφειας (και την Υπεύθυνη Τμήματος Ειρήνη Χωρέμη- Θωμοπούλου), που ανέλαβε την μεταφορά των ειδών και την αποστολή τους στους σεισμόπληκτους.

Επί μία εβδομάδα τα σωματεία-μέλη μας απέστελναν στα γραφεία της Ένωσης είδη που θα χρησιμεύσουν, σε μια προσπάθεια στήριξης στους ανθρώπους που βίωσαν μια πρωτοφανή καταστροφή.

Η ανταπόκριση των αθηναϊκών σωματείων ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού έχουν βαθιά μέσα τους τις έννοιες «αλληλεγγύη» και «στήριξη» σε όσους τις χρειάζονται.

Ευχαριστούμε τα σωματεία-μέλη μας για την προσφορά τους και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για το έργο που επιτελεί. Ευχόμαστε από καρδιάς κουράγιο στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας για τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνουν.