Connect with us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστίες στον Φάνη Λάππα

Χθες «έκλεισε» ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην  Ένωσή μας, καθώς ο κ. Φάνης Λάππας, Υπάλληλος επί της Αρμοδιότητας Διαιτητών αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.

Ο Φάνης ήρθε στην Ε.Σ.Κ.Α. στις 8 Μαρτίου 1995 και από εκείνη την ημέρα υπηρέτησε το «πόστο» Αρμοδιότητας Διαιτητών, με ζήλο, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια έως και την τελευταία μέρα δουλειάς στην Ένωση.

Είναι αμέτρητες οι φορές που υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αγώνες όλων των διοργανώσεων της Ε.Σ.Κ.Α, έφερε εις πέρας αναρίθμητες αλλαγές στους ορισμούς διαιτητών και διατήρησε ομαλά την διεξαγωγή αγώνων, καθώς όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις αλλαγές που προκύπτουν.

Η εργασία του καθ’ όλη την διάρκεια που διαχειριζόταν την θέση αυτή ξεπέρασε την υπαλληλική του ιδιότητα και εξελίχθηκε σε «προσωπικό» στοίχημα, αφού όπως έλεγε «είναι κρίμα να χαθεί αγώνας και να μην αγωνιστούν τα μικρά παιδιά».

Η «κληρονομιά» που αφήνει στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α είναι μεγάλη και η διαρκής όρεξη του αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το αθηναϊκό μπάσκετ.

Το Δ.Σ της Ε.Σ.Κ.Α νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία του, ενώ και οι υπάλληλοι της Ένωσης από σήμερα κιόλας νιώθουν πόσο λείπει από τα γραφεία.

Φάνη σε ευχαριστούμε για όλα. Ευχόμαστε να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, να περνάς όμορφα και θα χαιρόμαστε να σε βλέπουμε στα γήπεδα από την ιδιότητα του κριτή.

Το Δ.Σ & οι υπάλληλοι της Ε.Σ.Κ.Α

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ