Connect with us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νέα Σχολή Κριτών από 09/10/23

Ενημερώνουμε τα σωματεία- μέλη μας ότι ο Σ.Κ.Κ.Α προκηρύσσει νέα σχολή Κριτών που θα διεξαχθεί από Δευτέρα 09/10/2023 στα γραφεία του Συνδέσμου στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. 

Με την παρούσα επιστολή, η Ένωση μας θέλει να ενθαρρύνει τα σωματεία-μέλη της, ώστε να επικοινωνήσουν την προκηρυχθείσα σχολή Κριτών του Σ.Κ.Κ.Α. και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους των συλλόγων τους  που πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου, είναι μόνιμοι κάτοικοι στο χώρο ευθύνη μας και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (αθλητές – αθλήτριες, παράγοντες, γονείς, φίλους κλπ) να συμμετάσχουν δηλώνοντας συμμετοχή, ώστε να ενισχυθεί το Σώμα των Κριτών του Συνδέσμου της Αττικής προς όφελος του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε. Πεπεισμένοι για την θετική σας ανταπόκριση είμαστε στην διάθεση σας για όποια διευκρίνιση χρειαστεί .

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά στο e-mail του Σ.Κ.Κ.Α. skka77@hotmail.com και στο επίσημο στο e-mail της Ε.Σ.Κ.Α. info@eska.gr μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΣΚΟΣ
Τηλ.:επικοινωνίας : 6909445358

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΚΚΑ και το link για να δείτε στο site του Συνδέσμου τις προϋποθέσεις συμμετοχής και το έντυπο της αίτησης:
To link του site του ΣΚΚΑ:
http://www.skka.gr/kritis.htm

ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΤΩΝ 2023