Connect with us

Καθώς έχουν παρατηρηθεί περιστατικά μη τήρησης των προβλεπόμενων υγειονομικών οδηγιών στα τρέχοντα Πρωταθλήματα και Τουρνουά της Ένωσης,υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι θα πρέπει απαραίτητα να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα από την ΓΓΑ.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι προκειμένου να συνεχιστεί η αθλητική δραστηριότητα πρέπει όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων και των θεατών, να ακολουθούν τις διευκρινιστικές οδηγίες που αναρτώνται από την ΓΓΑ και κοινοποιούνται τακτικά στο site της Ένωσης προς ενημέρωση των σωματείων.
Ειδικότερα, θα πρέπει:
-Να υπάρχει υπεύθυνος COVID σε κάθε σωματείο, ο οποίος όταν η ομάδα θα είναι γηπεδούχος  θα προβαίνει σε έλεγχο των απαραίτητων πιστοποιητικών (εμβολιασμού, νόσησης, μοριακά- rapid & self test) , θα τηρεί και θα συμπληρώνει τις καταστάσεις εισερχομένων-εξερχομένων στο γήπεδο τόσο για τους εμπλεκόμενους στον αγώνα (αθλητές, προπονητές, staff στον πάγκο, διαιτητές-κριτές) όσο και για τους θεατές.
-Να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες από πλευράς θεατών (χρήση μάσκας και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων).

Οι παραπάνω ενέργειες είναι ζωτικής σημασίας για την διαφύλαξη της υγείας όλων των παρευρισκόμενων στο γήπεδο, αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Τάσκος