ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΓΑ‏

Το Δ.Σ της Ε.Ο.Κ.  θέλοντας να ενημερώσει τα αθλητικά σωματεία για το θέμα της αποστολής στην Γ.Γ.Α. έγγραφων δικαιολογητικών που αφορούν τη διαδικασία διατήρησης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης  των σωματείων σας γνωρίζει τα ακόλουθα.

1.Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις της Ε.Ο.Κ. προς τον Γ.Γ.Α.  για περιορισμό των δικαιολογητικών που ζητούνται στα απόλυτα  αναγκαία προς διευκόλυνση του έργου των αθλητικών σωματείων αλλά και της ίδιας της διαδικασίας εν τούτοις η  Γ.Γ.Α. επιμένει στη θέση της ότι είναι  απαραίτητη η αποστολή του συνόλου των δικαιολογητικών που περιλαμβάνονται στο σχετικό έγγραφό της. Για το λόγο αυτό τα αθλητικά σωματεία οφείλουν να προχωρήσουν στην υποβολή στην Γ.Γ.Α.  των ως άνω αναφερομένων δικαιολογητικών.

2. Είναι προφανές ότι σε περίπτωση που καταστεί αδύνατη για διάφορους λόγους η συγκέντρωση όλων των στοιχείων που η Γ.Γ.Α. ζητά (π.χ. έλλειψη ή καταστροφή σωματειακού αρχείου, έλλειψη ορισμένων  ατομικών στοιχείων αθλητών κ.λ.π.) τα σωματεία θα πρέπει να αναγράψουν την αιτία αυτής της έλλειψης στοιχείων.

3.Οι υπηρεσίες της Ε.Ο.Κ. (τμήμα μητρώου, επιτροπή πρωταθλήματος, νομικοί σύμβουλοι) θα είναι στη διάθεση των αθλητικών σωματείων για την παροχή προς αυτά κάθε συνδρομή που θα τους ζητηθεί  για την συμπλήρωση των εγγράφων δικαιολογητικών που θα αποστείλουν στη Γ.Γ.Α.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login