Connect with us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αποφάσεις Δ.Σ (Ποινές, απολογίες)

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της  Ε.Σ.Κ.Α. στην συνεδρίαση της 02-02-2011  αποφάσισε τα παρακάτω:

• Να τιμωρήσει τον αθλήτρια Α.ΙΩΑΝΝΟΥ του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 με ποινή αποκλεισμού  (1) αγωνιστικής ημέρας από τους  αγώνες της ομάδας της, διότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή.

• Να τιμωρήσει τον αθλητή Ι.ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ του σωματείου ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ με ποινή αποκλεισμού  (2) αγωνιστικών ημερών από τους  αγώνες της ομάδας του, διότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή.

• Να τιμωρήσει τους αθλητές Κ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ, Δ.ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ & Μ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ του σωματείου ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ με ποινή αποκλεισμού  (4) αγωνιστικών ημερών στον καθένα τους από τους  αγώνες της ομάδας τους, διότι εξύβρισαν τον διαιτητή.

• Τον μηδενισμό της ομάδας σας Εφήβων του σωματείου ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων, γιατί δεν προσήλθε ν΄αγωνισθεί  στον αγώνα της  11-11-10 με το σωματείο ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.

• Τον μηδενισμό της ομάδας  Παίδων του σωματείου ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, σύμφωνα με το άρθρο 47 του κανονισμού πρωταθλημάτων, διότι φίλαθλοι έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της  18-12-10 με το σωματείο ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ.

• Να τιμωρήσει τον παράγοντα του σωματείου ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ κ.Κ.ΤΣΟΚΟ με ποινή απαγόρευσης εισόδου για (1) μήνα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διότι εξύβρισε τους διαιτητές . Η ποινή του αρχίζει στις 03-02-2011 και ισχύει μέχρι και 02-03-2011.

Να τιμωρήσει τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του σωματείου ΕΦΟΑ ΣΠ.ΛΟΥΗΣ κ.Π.ΑΡΑΠΟΣΤΑΘΗ με ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κλπ) για ένα (1) μήνα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διότι εξύβρισε τους διαιτητές. Η ποινή του αρχίζει στις 03-02-11 και ισχύει μέχρι και 02-03-11.Η ποινή του ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ο κ.Αραποστάθης είναι προπονητής.

• Να τιμωρήσει τον προπονητή κ.Μ.ΤΣΙΛΙΜΙΔΟ του σωματείου ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ με την ποινή της αυστηρής επιτίμησης για τα όσα εις βάρος του ανεγράφησαν στις αναφορές των επιφορτισμένων οργάνων του αγώνα της 18-12-10 με τον ΔΙΑ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

• Να τιμωρήσει τον προπονητή κ.Μ.ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ του σωματείου ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ με την ποινή της αυστηρής επιτίμησης για τα όσα εις βάρος του ανεγράφησαν στις αναφορές των επιφορτισμένων οργάνων του αγώνα της 23-12-10 με τον ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ.

• Να τιμωρήσει το σωματείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο-έδρα της ομάδας ΕΦΗΒΩΝ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του σωματείου.

• Να τιμωρήσει το σωματείο ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο-έδρα της ομάδας ΕΦΗΒΩΝ για τα επεισόδια που δημιούργησε  φίλαθλος του σωματείου.

• Να καλέσει σε απολογία τους παρακάτω τα όσα εις βάρος τους ανεγράφησαν στις αναφορές των διαιτητών των αγώνων τους.
α) Τον προπονητή  του σωματείου ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ κ.Χ.Αναστασίου.
β) Τον έφορο  της ομάδας ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ κ.Ι.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.
γ) Το σωματεία ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ, ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ,ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ,ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΓΣ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
για τα όσα εις βάρος των φιλάθλων του ανεγράφησαν στις αναφορές των διαιτητών.
Ε.Σ.Κ.Α.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply