Connect with us

Το Πρωτάθλημα της Α’ Ανδρών ολοκληρώθηκε χθες (08/05/23) με την τελευταία αγωνιστική των Play Offs Ανόδου.

Ο ΚΟ Χολαργού, με εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟ Κουκάκι με 73-51, απλώς ολοκλήρωσε με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της  σεζόν, καθώς είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του Πρωταθλήματος νωρίτερα.

Η ομάδα του Χολαργού  είχε ολοκληρώσει την Α’ Φάση της Α’ Ανδρών αήττητη στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος, με 16 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στα Play Offs είχε μόνο μία ήττα σε 8 αγωνιστικές, επισφραγίζοντας με τον χθεσινό αγώνα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και την απευθείας άνοδο στην Γ΄Εθνική για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δευτεραθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο Πανελλήνιος, ο οποίος θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική μέσω του Ειδκού Πρωταθλήματος Ανόδου της Ομοσπονδίας.

Η φετινή σεζόν «έκλεισε» με νταμπλ για τον Χολαργό, το πρώτο στην ιστορία του σωματείου, αφού είχε στεφθεί και Κυπελλούχος ΕΣΚΑ στον τελικό που έγινε τον Απρίλιο!

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, δόθηκε το Κύπελλο των Πρωταθλητών στον Χολαργό δια χειρός του Προέδρου της Ένωσης, Γιάννη Αλεξόπουλου.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΚΟ Χολαργού, τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες για την άκρως επιτυχημένη σεζόν!

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανελλήνιου, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες ανόδου!