Connect with us

Α' ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε το ντέρμπι ο Φιλαθλητικός

Ο Φιλαθλητικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής καθώς επικράτησε με 63-58 του Αετού και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Ο Αετός έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς και μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μπροστά με διψήφια διαφορά. Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να κάνουν μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσουν στη νίκη που τους εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο. Παίκτης-κλειδί για τους νικητές ο Αντεντοκούμπο που γύρισε όλη τη ροή της αναμέτρησης. 

Το ματς έγινει μπροστά σε περισσότερους από 700 φιλάθλους ενώ στο γήπεδο του Ζωγράφου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουνι το ματς ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, ο Νίκος Ζαβλανός (μέλος ΚΕΔ/ΕΟΚ), αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ κ. Βιδάλης.

Φιλαθλητικός    63    (26)
Αετός 58    (30)
Διαιτητές:
Παπαδημητρίου, Πηλοϊδης
Φιλαθλητικός (Ζήβας): Γεωργιάδης 4, Αντεντοκούμπο 3 (1), Λιακόπουλος, Γκίκας 17 (2), Μπαζιώτης 8, Γρύλης 10, Βαρυπάτης 8 (1), Καραλιάς, Ντυφαντής 13
Αετός (Διδάχος): Πλατής 20 (2), Βελιζιώτης 3, Κατσαρός 10 (2), Διαμαντής 9 (2), Πετρόπουλος 10 (2), Σκούταρης 4, Ζάχαρης 2, Δαρμογιάννης.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply