Connect with us

Με την τελευταία αγωνιστική των Play Offs Ανόδου της Α’ Κατηγορίας Γυναικών να ολοκληρώνεται χθες (03/04/22), το σωματείο ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ επικρατώντας εντός έδρας του ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ με σκορ 65-61, κατέκτησε την 1η θέση και ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022!

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του κυπέλλου στις Πρωταθλήτριες από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών κύριο Νίκο Βαρελά.

Στην  Α’ Φάση (κανονική διάρκεια) του Πρωταθλήματος, η ομάδα της  Άμιλλας είχε 13 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 14 αγωνιστικές, ενώ πέρασε αήττητη και από τις 8 αγωνιστικές των Play Offs!

Σαν πρωταθλήτρια Α’ Γυναικών, προκρίνεται αυτόματα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ, στις αθλήτριες, τους προπονητές και τους παράγοντες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, και τους ευχόμαστε να έχουν ανάλογη πορεία του χρόνου στο Εθνικό Πρωτάθλημα!