Connect with us

Πλώρη για το Γαλάτσι έβαλαν οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές, αφού το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο της πόλης, το δεύτερο τουρνουά 3Χ3 γι’ αυτό το καλοκαίρι, που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

”Είναι μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου τη διοργάνωση του τουρνουά 3on3 Streetball «Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής. Το μπάσκετ είναι ιδιαίτερα σημαντικό άθλημα για μικρούς και μεγάλους και χαίρομαι που θα προσφέρουμε την ευκαιρία δωρεάν συμμετοχής σε αυτούς τους αγώνες τόσο στους πολίτες του Γαλατσίου όσο και όλης της Αττικής. Με αυτή την αθλητική διοργάνωση θέλουμε να τονίσουμε και την ανάγκη που υπάρχει ώστε να λειτουργήσει το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου ως χώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού. Εξίσου σημαντική είναι και η προσπάθεια που γίνεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα από όσους επιθυμούν, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό συσσίτιο του δήμου μας. Περιμένουμε όλους τους λάτρεις του μπάσκετ, στις 25 και 26 Ιουνίου, για να ζήσουμε στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει”, δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

galatsinow16

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply