Connect with us

ΝΕΑ

Ποινές ομάδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της  Ε.Σ.Κ.Α. στην συνεδρίαση της 09-12-10 αποφάσισε τα παρακάτω:

Να τιμωρήσει τον αθλητή ΣΠ.ΜΠΟΥΚΑ του σωματείου ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από τους  αγώνες της ομάδας του, διότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στην διαιτητή κ.Γιακείμη του αγώνα της 03-12-10 με τον ΑΟ ΠΡΩΤΕΑ.

Να τιμωρήσει τον αθλητή Γ.ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ του σωματείου ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από τους  αγώνες της ομάδας του, διότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή κ.Ρουμελιώτη του αγώνα της 04-12-10 με τον ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.

Να τιμωρήσει τον πρόεδρο του σωματείου ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ κ.ΚΛ.ΚΑΡΑΤΖΑ με ποινή απαγόρευσης εισόδου για ένα (1) μήνα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διότι εξύβρισε τον διαιτητή.

Να τιμωρήσει τον προπονητή του σωματείου ΑΕ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ κ.Χ.ΚΑΖΑΚΗ με ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κλπ) για ένα (1) μήνα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διότι εξύβρισε τον διαιτητή.

Να τιμωρήσει τον έφορο του σωματείου ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ κ. Κ.ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ με ποινή απαγόρευσης εισόδου για ένα (1) μήνα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διότι εξύβρισε τον διαιτητή.

Να τιμωρήσει τον προπονητή του σωματείου κ.ΕΜ.ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ με ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κλπ) για  (15) ημέρες στον κυρίως αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στον διαιτητή.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply