Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μουράτος (ΓΕ Αγίων Αναργύρων): «Δεδομένη η δυναμική του συλλόγου»

Με τοποθετήσεις του στην ΕΣΚΑ το μέλος της ομάδας των Αγίων Αναργύρων και για χρόνια παράγοντας του σωματείου, Μπάμπης Μουράτος, μίλησε για την περσινή αλλά και την φετινή σεζόν.

«Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας, γιατί μετά από 23 χρόνια ανέβηκε και έπαιξε και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η πορεία της δεν ήταν ωστόσο όσο επιτυχημένη θα θέλαμε, δεν πήγαν τα πράγματα όλα όπως τα σχεδιάζαμε, μιας και πέσαμε ξανά κατηγορία και βρεθήκαμε πάλι στην Α’ ΕΣΚΑ. Αλλά η όλη πορεία είναι ενδεικτική της δεδομένης δυναμικής που έχει πλέον ο σύλλογος. Ένας σύλλογος με αγωνιστική συνέπεια, που τα τελευταία 9 χρόνια έχει δώσει 13 παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε όλες τις εθνικές κατηγορίες από Basket League έως Νational League 2. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και είναι επιστέγασμα συνολικής δουλειάς».

«Στόχος μας για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινά είναι, βασιζόμενοι στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον σύλλογό μας. Στηριζόμενοι πάντα στην καλή και ποιοτική δουλειά των προπονητών μας και την σωστή φιλοσοφία της ομάδας μας. Θέλουμε να αναδείξουμε και να εξελίξουμε νέους αθλητές, οι οποίοι θα στελεχώσουν μελλοντικά την αντρική ομάδα μας, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Και φυσικά μακάρι να στελεχώσουν αργότερα κορυφαίες ομάδες και φυσικά τις Εθνικές μας, όπως συνέβη και με άλλους αθλητές μας. Αυτό θα είναι η επιβράβευση. Επίσης μετά από 20 χρόνια δημιουργήθηκε και πάλι τμήμα κοριτσιών, με στόχο να το επαναφέρουμε εκεί που ήταν και πριν, στην Α2 κατηγορία, κάτι που είναι σημαντικό για εμάς να πετύχουμε».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ