Connect with us

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ ο τεχνικός (ανδρικό/εφηβικό) του Νικηφόρου, Μιχάλης Γρυλλιωνάκης, παλαίμαχος άσος του Περιστερίου, μίλησε για όλα όσα αφορούν την προσπάθεια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για δεύτερη φορά συνεργαζόμαστε με τον ΝΕΦΟ Νικηφόρο, διαδεχόμενος έναν σημαντικό προπονητή και ακόμα μεγαλύτερο φίλο, τον Κώστα Μαγκουνή. Ο κύριος λόγος που αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου Γιώργου Κατρίτση ήταν πως η ομάδα θα βασιζόταν αποκλειστικά σε δικά της παιδιά, στην πλειοψηφία τους εφήβους και κάποιους επίσης 20-21-22 ετών από την περιοχή. Είμαστε θεωρώ η νεότερη ομάδα της ΕΣΚΑ και όχι μόνο και έτσι βρέθηκα στο στοιχείο μου θα έλεγα και ανέλαβα παράλληλα με το αντρικό και το εφηβικό. Ο ΝΕΦΟ βγήκε φέτος από μια τεράστια δοκιμασία αυτήν της πανδημίας, όπως όλοι μας, που κόστισε σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό και οι στόχοι που μπήκαν εξ αρχής ήταν η παραμονή σε μια δύσκολη κατηγορία (Β’ Ανδρών) και η αξιόμαχη εικόνα στο εφηβικό. Και οι δυο στόχοι επιτεύχθηκαν, αφού το αντρικό τμήμα σώθηκε νωρίς, σε σημείο να διεκδικεί μέχρι πρόσφατα με αξιώσεις την είσοδο στα play offs όντας στην μέση της κατάταξης και το εφηβικό προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου. Βάσει βαθμολογίας στο αντρικό αλλά και συνολικής εικόνας και παρουσίας άξια βρέθηκε στην πρωτιά ο Βριλησσιακός, που ξεχώρισε».

«Φέτος μπήκαν οι βάσεις για μια καλύτερη χρονιά, τη νέα σεζόν, θέλοντας να προσελκύσουμε κι άλλα νέα παιδιά από 6 έως 16 που θέλουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους σε ένα υγιές περιβάλλον με καλές συνθήκες. Θέλω να βλέπω στις ομάδες νέα παιδιά να αναδεικνύονται. Είναι χρέος μας, υποχρέωσή μας να βγάλουμε τα νέα παιδιά στο προσκήνιο. Το δικαιούνται, το αξίζουν. Να πάρουν ευκαιρίες. Να έχουν χώρο και χρόνο δράσης. Να αξιοποιηθούν τα ταλέντα της γειτονιάς. Ετσι έβγαιναν κάποτε οι μετέπειτα πρωταγωνιστές. Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα. Πώς θα στελεχωθεί η Εθνική; Είναι καλό να ψάχνουμε παντού παίκτες, αλλά μπορεί πολλές φορές να τους έχουμε και μπροστά μας και να τους αγνοούμε. Ας τους δώσουμε την δυνατότητα να εξελιχθούν μέσω δουλειάς και εμπιστοσύνης, να διακριθούν, να βγουν μπροστά».

«Ευχαριστώ πολύ τους Γιώργο Παπαναγόπουλο, Κυριάκο Κούννε, Δημήτρη Βορίσιο, Βαγγέλη Παπαναγόπουλο και τον πρόεδρο Γιώργο Κατρίτση για την εμπιστοσύνη τους από την πρώτη στιγμή και εύχομαι σε όλες τις ομάδες της Ενωσης δύναμη για καλή συνέχεια. Πιστεύω το σωματείο μας μπορεί να αποτελεί παράδειγμα σε πολλά σε ό,τι αφορά το σκεπτικό, την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας, παρά τις δυσκολίες φυσικά και τηρουμένων πάντα των αναλογιών».
*Οι φωτογραφίες είναι και πιο πρόσφατες με τον ΝΕΦΟ αλλά και παλαιότερες όπως και ρετρό με τον ΓΣΠ.