Connect with us

Ο Στέλιος Σταϊκόπουλος, κόουτς της ομάδας των Μελισσίων, η οποία τρέχει σερί 12 αγώνων χωρίς ήττα στον 2ο Ομιλο της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών, μιλώντας, μέσω συνέντευξής του, αναφέρθηκε σε ό,τι αφορά την ομάδα των βορείων προαστίων, εστιάζοντας, όπως ήταν λογικό, στον… δρόμο που υπάρχει μπροστά.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είναι η αλήθεια, ως ομάδα. Ολοι ανταποκρίνονται σε όλα, όπως τα σχεδιάσαμε. Είναι ακόμη πιστεύω η αρχή του δρόμου, που έχουμε μπροστά. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, το επίπεδο είναι υψηλό, ειδικά στον όμιλό μας. Και ο Ποσεδώνας και ο Αργοναύτης δείχνουν πολύ καλό, σοβαρό πρόσωπο. Και ο Κούρος βέβαια, αν και τελευταία έχασε έδαφος, ο Θεμιστοκλής, ο Αχαρνής είναι σκληρές ομαδες, το Γαλάτσι επίσης, έχει ποιότητα και η Αμιλλα είναι δυνατή και ως ρόστερ».

Συμπληρώνοντας, o 45χρονος τεχνικός, είπε: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τώρα κάτι μακρινό. Είναι δεμένη η ομάδα μας αναμφίβολα. Με μια τέτοια φιλοσοφία και νοοτροπία θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη μια ενδεχόμενη ήττα. Αγώνα με τον αγώνα πάμε παρακάτω, είτε αήττητοι, είτε γίνουν κάποιες ήττες, το σκεπτικό δεν αλλάζει. Να είμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι παραπάνω, για να μην βαρύνεις την ψυχολογία. Αυτό είναι το σημαντικό. Στη νίκη επί της Αμιλλας, για παράδειγμα, βρέθηκαν σε καλή μέρα παίκτες των αντιπάλων, που δεν έπαιζαν συνήθως πολύ κι ερχόμενοι από τον πάγκο, προφανώς και ήθελαν τα παιδιά να αποδείξουν ότι μπορούν. Απειληθήκαμε κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά εμείς σκεφτόμαστε θετικά και στο τέλος τα καταφέρουμε κι ανάλογα θέλουμε να προχωρήσουμε».

DSC_3422

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Στόχος της διοίκησης είναι, φυσικά, το να ανέβουμε κατηγορία, δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά στην πορεία το υποστηρίζουμε και το δείχνουμε, δεν το κρύβουμε, ότι αυτό θέλουμε όλοι μας. Δεν υπήρχε από το ξεκίνημα η πίεση, ξέραμε ήδη από τα φιλικά και φάνηκε και αγωνιστικά δεν το κρύβουμε, ότι στόχος είναι να βρεθούμε ένα σκαλί πιο πάνω. Είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί σε ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, συν τα πλέι οφ λογικά για τις θέσεις 2-5, γιατί υπάρχουν και ήττες πχ από άλλες ομάδες, εκτός προγράμματος. Οπότε όλα είναι σχετικά πάντα. Κάνουμε πολύ δουλειά στο γήπεδο, έχουμε διάθεση, διαθέτουμε την στόφα να κερδίζουμε, την στόφα του νικητή, είτε σε διπλό, σε ματς, οπουδήποτε. Αυτό ξεχωρίζει ως στοιχείο».

Ολοκληρώνοντας, δήλωσε: «Μάς στηρίζει η διοίκηση σε οτιδήποτε και είναι πολύ κοντά. Το σωματείο λειτουργεί σαν μια μίνι επαγγελματική ομάδα από κάθε άποψη. Οσον αφορά, ένα άλλο κεφάλαιο, το να έχει δηλαδή, κατά καιρούς, δύο δουλειές ένας προπονητής (σ. σ. ο ίδιος ήταν ασίσταντ στον Δούκα παράλληλα), αυτό σαφώς έχει τις δυσκολίες του, να βρίσκεσαι σε δύο πλευρές, να βλέπεις πολλά ματς μέσα στην εβδομάδα, να μελετάς διαφορετικά συστήματα, αλλά κρύβει και μια μαγεία το όλο σκηνικό, αν αγαπάς αυτό που κάνεις».

http://www.melissiabc.gr/press.asp?subpage=2&aid=1232

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply