Connect with us

Με τοποθετήσεις του, ο  29χρονος φόργουορντ του ΑΟΚ Χαλάνδρι, Χριστόφορος Αμπελάς, τόνισε, όσον αφορά τη νίκη της ομάδας του επί του Αιόλου (A’ ΕΣΚΑ Ανδρών): «Εμείς, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ για το συγκεκριμένο ματς, θέλαμε οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα. Κάναμε κάποιες ήττες που δεν έπρεπε, όπως για παράδειγμα με τον Νικηφόρο, μέσα στην έδρα μας και στην πορεία πρέπει να βρούμε κι άλλες νίκες».

Και σημείωσε: «Μπήκαμε, λοιπόν, δυνατά από την αρχή στο ματς με τον Αίολο, που είναι αξιόμαχο σύνολο, παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε το ματς στο τέλος. Ενώ μάλιστα, ο αγώνας είχε ήδη εξελιχθεί σε ντέρμπι, το οποίο κρίθηκε στην λεπτομέρεια, στο φινάλε».

SANY0004

Κλείνοντας, για την δική του παρουσία κόντρα στον Αίολο, αλλά και γενικότερα, είπε: «Εμένα, με βοηθούν σημαντικά οι συμπαίκτες μου, σε μεγάλο βαθμό θα έλεγα. Ατομικά, δεν έχω στοιχεία να ντριμπλάρω, να τρέξω με την μπάλα, με καλύπτουν οι συμπαίκτες μου σε αυτό το σκέλος κι εγώ απλά κοιτάω να τελειώνω τις φάσεις κοντά ή κάτω από το καλάθι. Τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας, είμαστε χρόνια μαζί, φίλοι, παρέα και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply